Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Jak dlouho trvá, než se může dát lakovaný díl na auto, aby se nový lak nepoškodil? Jak dlouho to schne a pořádně vytvrdne? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 zalezi co,treba plasty s mekcovadlem nechavam radeji dva dny,nez dam na auto,myslim tim napr naraznik,kde je vetsi vrstva,blatnik24h,zalezi i na teplote a kolik se tam da tuzidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a kolik mě asi přibližně bude stát lehké vykytování předního RS nárazníku ( i s těma lištama na mřížkách)a nalakování + nalakování masky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 řekl bych,že záleží kde si to necháš udělat,ceny mohou být dost rozdílmé,tam,kde já lakuji tak asi 2500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 řekl bych,že záleží kde si to necháš udělat,ceny mohou být dost rozdílmé,tam,kde já lakuji tak asi 2500kč Z lakovny autorizovaného servisu mi přišla nabídka kolem 4500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 holy naraznik 2200tis,pokud je tam hodne kitovani a strikat listu,pocitej tak 2500-2700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 holy naraznik 2200tis,pokud je tam hodne kitovani a strikat listu,pocitej tak 2500-2700 Včetně barvy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 komplet s metalizou 2400,aspon u nas na Olomoucku, bez papiru,ted mi lakovali naraznik octavku plus mrizka masky,v boxu,ne v garazi......ale bez kitovani,naraznik byl peknej,neposkrabanej.Normalne si veci strikam a kituji sam,ale ta metla,to je svinstvo,to by byla asi nekde krupicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 lakovani bez papiru naraznik max 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Sakra, tak pořád nevím, kde to nechám nalakovat, všude chtějí kolem 4000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Sakra, tak pořád nevím, kde to nechám nalakovat, všude chtějí kolem 4000 kč To je fakt moc. Taky záleží doba jak ti to laknou já jsem si nechal lakovat světla a barvu mi vypálil a suchý hned. Jinak pohledej tady je tu někde dost tipů kde si nechat laknout věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Asi špatně hledám,ale moc toho tu o lakování už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tak dej vedet odkud jsi a co potrebujes laknout a nekdo se ti ozve,snad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Okres Praha východ a okolí Lakování RS nárazníku ( +lehký kit), lakování lišt ma mříškách RS nárazníku, lakování masky, lakování přední nárazníkové lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují nebo co takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu... Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . Levé velké zrcáto mě stálo 200,- A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Jinak by tu bylo dobré někde vyvěsit téma Dobré lakovny a psát tama naše postřehy a typy Editováno: 2. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují nebo co takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu...Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . Levé velké zrcáto mě stálo 200,- A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Jinak by tu bylo dobré někde vyvěsit téma Dobré lakovny a psát tama naše postřehy a typy tohle až tak laciný není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tohle až tak laciný není Mě to přišlo v pohodě. Samozřejmě jestli se dá ještě levnějc tak sem stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet Už máš nalakováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet Už máš nalakováno? jeste ne...zatim to vypada na sobotu nebo nedeli ze si pro to pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Ahoj všem. Potřebuju nalakovat přední nárazník černou metlou. Okolí Teplic. Nabídněte cenu vč. barvy. Omlácený od kamínků a dole škráblej. Podle mě moc kytování nepotřeba. (O1 1.8T 2001). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.