Publikováno Březen 28, 200718 r Jak dlouho trvá, než se může dát lakovaný díl na auto, aby se nový lak nepoškodil? Jak dlouho to schne a pořádně vytvrdne? Dík za info
Březen 28, 200718 r zalezi co,treba plasty s mekcovadlem nechavam radeji dva dny,nez dam na auto,myslim tim napr naraznik,kde je vetsi vrstva,blatnik24h,zalezi i na teplote a kolik se tam da tuzidla
Březen 29, 200718 r Autor a kolik mě asi přibližně bude stát lehké vykytování předního RS nárazníku ( i s těma lištama na mřížkách)a nalakování + nalakování masky ?
Březen 30, 200718 r řekl bych,že záleží kde si to necháš udělat,ceny mohou být dost rozdílmé,tam,kde já lakuji tak asi 2500kč
Březen 30, 200718 r Autor řekl bych,že záleží kde si to necháš udělat,ceny mohou být dost rozdílmé,tam,kde já lakuji tak asi 2500kč Z lakovny autorizovaného servisu mi přišla nabídka kolem 4500 kč
Březen 30, 200718 r holy naraznik 2200tis,pokud je tam hodne kitovani a strikat listu,pocitej tak 2500-2700
Březen 30, 200718 r holy naraznik 2200tis,pokud je tam hodne kitovani a strikat listu,pocitej tak 2500-2700 Včetně barvy???
Březen 31, 200718 r komplet s metalizou 2400,aspon u nas na Olomoucku, bez papiru,ted mi lakovali naraznik octavku plus mrizka masky,v boxu,ne v garazi......ale bez kitovani,naraznik byl peknej,neposkrabanej.Normalne si veci strikam a kituji sam,ale ta metla,to je svinstvo,to by byla asi nekde krupicka
Duben 2, 200718 r Sakra, tak pořád nevím, kde to nechám nalakovat, všude chtějí kolem 4000 kč To je fakt moc. Taky záleží doba jak ti to laknou já jsem si nechal lakovat světla a barvu mi vypálil a suchý hned. Jinak pohledej tady je tu někde dost tipů kde si nechat laknout věci
Duben 2, 200718 r Autor Okres Praha východ a okolí Lakování RS nárazníku ( +lehký kit), lakování lišt ma mříškách RS nárazníku, lakování masky, lakování přední nárazníkové lišty
Duben 2, 200718 r hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet
Duben 2, 200718 r Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují nebo co takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu... Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . Levé velké zrcáto mě stálo 200,- A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Jinak by tu bylo dobré někde vyvěsit téma Dobré lakovny a psát tama naše postřehy a typy Upraveno Duben 2, 200718 r od zabiak
Duben 2, 200718 r Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují nebo co takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu...Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- . Levé velké zrcáto mě stálo 200,- A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-. Jinak by tu bylo dobré někde vyvěsit téma Dobré lakovny a psát tama naše postřehy a typy tohle až tak laciný není
Duben 2, 200718 r tohle až tak laciný není Mě to přišlo v pohodě. Samozřejmě jestli se dá ještě levnějc tak sem stím
Duben 5, 200718 r Autor hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet Už máš nalakováno?
Duben 5, 200718 r hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet Už máš nalakováno? jeste ne...zatim to vypada na sobotu nebo nedeli ze si pro to pojedu
Duben 13, 200718 r Ahoj všem. Potřebuju nalakovat přední nárazník černou metlou. Okolí Teplic. Nabídněte cenu vč. barvy. Omlácený od kamínků a dole škráblej. Podle mě moc kytování nepotřeba. (O1 1.8T 2001). Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.