Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak dlouho trvá, než se může dát lakovaný díl na auto, aby se nový lak nepoškodil?

Jak dlouho to schne a pořádně vytvrdne?

Dík za info

zalezi co,treba plasty s mekcovadlem nechavam radeji dva dny,nez dam na auto,myslim tim napr naraznik,kde je vetsi vrstva,blatnik24h,zalezi i na teplote a kolik se tam da tuzidla

• Autor

a kolik mě asi přibližně bude stát lehké vykytování předního RS nárazníku ( i s těma lištama na mřížkách)a nalakování + nalakování masky ?

řekl bych,že záleží kde si to necháš udělat,ceny mohou být dost rozdílmé,tam,kde já lakuji tak asi 2500kč

• Autor
řekl bych,že záleží kde si to necháš udělat,ceny mohou být dost rozdílmé,tam,kde já lakuji tak asi 2500kč

Z lakovny autorizovaného servisu mi přišla nabídka kolem 4500 kč lol

holy naraznik 2200tis,pokud je tam hodne kitovani a strikat listu,pocitej tak 2500-2700

holy naraznik 2200tis,pokud je tam hodne kitovani a strikat listu,pocitej tak 2500-2700

Včetně barvy???

komplet s metalizou 2400,aspon u nas na Olomoucku, bez papiru,ted mi lakovali naraznik octavku plus mrizka masky,v boxu,ne v garazi......ale bez kitovani,naraznik byl peknej,neposkrabanej.Normalne si veci strikam a kituji sam,ale ta metla,to je svinstvo,to by byla asi nekde krupicka :disgust:

lakovani bez papiru naraznik max 2000

• Autor

Sakra, tak pořád nevím, kde to nechám nalakovat, všude chtějí kolem 4000 kč

Sakra, tak pořád nevím, kde to nechám nalakovat, všude chtějí kolem 4000 kč

To je fakt moc. Taky záleží doba jak ti to laknou já jsem si nechal lakovat světla a barvu mi vypálil a suchý hned. Jinak pohledej tady je tu někde dost tipů kde si nechat laknout věci

• Autor

Asi špatně hledám,ale moc toho tu o lakování už není

tak dej vedet odkud jsi a co potrebujes laknout a nekdo se ti ozve,snad.....

• Autor

Okres Praha východ a okolí

Lakování RS nárazníku ( +lehký kit), lakování lišt ma mříškách RS nárazníku,

lakování masky, lakování přední nárazníkové lišty

hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet

Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují nebo co takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu...

Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- .

Levé velké zrcáto mě stálo 200,-

A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-.

Jinak by tu bylo dobré někde vyvěsit téma Dobré lakovny a psát tama naše postřehy a typy

Upraveno od zabiak

Já můžu zase doporučit Lakýrnu v Černym vole maj to tam levné a kvalita barvu vypalují nebo co takže druhej den bylo hotovo a nasazeno. Je to na začátku černýho vola směrem ze suchdola prodavaj tam i pneu...

Lakování zadních lamp http://www.skodaoctavia.cz/Fotkyvelke/OctaviaTuning1.jpg mě stálo 500,- .

Levé velké zrcáto mě stálo 200,-

A ještě jsem se ptal na lišty okolo auta + ten přední spoiler a ten zadní černej spodek nárazníku mě řekl dohromady 3500,-.

Jinak by tu bylo dobré někde vyvěsit téma Dobré lakovny a psát tama naše postřehy a typy

tohle až tak laciný není ;)

tohle až tak laciný není ;)

Mě to přišlo v pohodě. Samozřejmě jestli se dá ještě levnějc tak sem stím -_-

• Autor
hele mam ted nejaky veci v lakovne tak uvidim jak to bude vypadat az to udela...kdyz to bude gut tak se ti poptam a popride dam vedet

Už máš nalakováno?

Už máš nalakováno?

jeste ne...zatim to vypada na sobotu nebo nedeli ze si pro to pojedu

• 2 týdny později...

Ahoj všem. Potřebuju nalakovat přední nárazník černou metlou. Okolí Teplic. Nabídněte cenu vč. barvy. Omlácený od kamínků a dole škráblej. Podle mě moc kytování nepotřeba. (O1 1.8T 2001). Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.