Publikováno Březen 30, 200718 r Pánové má někdo zkušenost s výměnou tlumičů RS 1 na obou napravách za něco jiného neř ORIGO ? 1) Zajímá mě jestli se dá koupit stejná kvalita za méně peněz ? 2) Bylo mi doporučeno vzít si tvrdší Bilsteiny z normál Octy 1,8T ? Nějaká zkušenost ? 3) Tlumiče RS jsou stejné nebo tvrdší oproti jiným modelům ? Děkuji za radu nebo zkušenost Prosím bez OT .
Březen 30, 200718 r Kolik vyjdou origo? Já teď uvažuji o HP sporting, stojí 12tis bez DPH. Přední jsopu výškově stavitelné a dají se kompletně repasovat.
Duben 1, 200718 r Autor Jenže je to jen předek a bez daně Doporučujou mi v dílech vzít si bilsteiny na 1,8T , zatížení je stejné a pokud na to dám pružiny -35 HR tak by to mělo i sedět jak má.
Duben 1, 200718 r Jenže je to jen předek a bez daně Doporučujou mi v dílech vzít si bilsteiny na 1,8T , zatížení je stejné a pokud na to dám pružiny -35 HR tak by to mělo i sedět jak má. tak to mám já
Duben 1, 200718 r Urcite bez do tech HP, ja je mam na combi a maximalni spokojenost, a hlavne jsou delany i na nizsi pruziny, ktery kdyz das na seriovej tlumic tak ho akorat znicis....A daj se tm domluvit i docela solidni ceny...A zacali delat a prodavat nizsi pruziny i na predek, coz jeste nemaj ani na netu... A jen tak pro zajimavost, ja to usmolouval na dbanact tisisc na cely auto, vcetne pruzin....
Duben 2, 200718 r Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne???
Duben 4, 200718 r Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne??? Mam kajba ultra excel -G a bilstein B4 a jsou super!!ty hp neznam!ale koupil jsem to na www.mjautodily.cz
Duben 4, 200718 r Ceníkovka je 12tis bez DPH za 4ks tlumičů bez pružin (přední výškově stavitelné) No rikam, a ja to mel za tech dvanact vcetne pruzin...To si myslim ze je dobry,nebo ne??? Mam kajba ultra excel -G a bilstein B4 a jsou super!!ty hp neznam!ale koupil jsem to na www.mjautodily.cz No jsou HP Sporting....cesky, mrkni na www.hpsporting.cz dozvis se tam vic...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.