cokapi Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Dobrý den.Mám problém s vytékaním benzínu s hrdla nádrže.Nevím čím to může být.Když vyšroubuju víčko tek do dvou vteřin od nastartování je hrdlo nádrže plné benzínu.Myslíte si,že je to normální.Já myslím,že by to tam být nemělo.Včera mi to vyteklo skrz uzavřené víčko ven(asi 1 litr).Prosím pomozte.Jsem s toho na prášky.Mám před sebou jízdu asi 3000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Dobrý den.Mám problém s vytékaním benzínu s hrdla nádrže.Nevím čím to může být.Když vyšroubuju víčko tek do dvou vteřin od nastartování je hrdlo nádrže plné benzínu.Myslíte si,že je to normální.Já myslím,že by to tam být nemělo.Včera mi to vyteklo skrz uzavřené víčko ven(asi 1 litr).Prosím pomozte.Jsem s toho na prášky.Mám před sebou jízdu asi 3000km. Bude ucpaný odvzdušnění, ale nevím přesně kde to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 o odvzdušnění jsem tu dnes něco četl, měl by to být nějaký čudlik u víka nadrže, který zamáčkneš a uvolníš tak přetlak v nádrži. Taky se na to musím podívat co to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.