Publikováno Březen 31, 200718 r Zdravim, kdyz zaviram dvere u ridice, tak s nima musim bouchnout vic, nez s ostatnima jinak se dovrou jen do pulky. Jde to nejak seridit, abych s nima nemusel tolik mlatit? Diky
Duben 1, 200718 r mas promazany panty?? Rekl bych ze je mas spadnute - nebo serid protikus zamku - ten co je na kasli - 2x sroub hvezdicka - lze i imbusem
Duben 1, 200718 r ja mam prave opacny problem...dvere od ridice jsou zavrit dost lehce, takze kdyz je normalne pustim, tak je to silena rana...
Duben 1, 200718 r ja mam prave opacny problem...dvere od ridice jsou zavrit dost lehce, takze kdyz je normalne pustim, tak je to silena rana... Tak mas uz vybehany omezovac dveri - ten je integr. v pantu - spodni pant Upraveno Duben 1, 200718 r od Host
Duben 2, 200718 r ja mam prave opacny problem...dvere od ridice jsou zavrit dost lehce, takze kdyz je normalne pustim, tak je to silena rana... Tak mas uz vybehany omezovac dveri - ten je integr. v pantu - spodni pant No prave ze me prijde, ze ve stredni poloze a poloze otevreno to drzi perfektne...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.