Vasekk Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Když se nákládá odtahovka auto na auto, za co připojuje lano? Ted nemyslim jak fungujou odtahovky s ramenem, ty čapnou a jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Když se nákládá odtahovka auto na auto, za co připojuje lano? Ted nemyslim jak fungujou odtahovky s ramenem, ty čapnou a jednou. no já nevím za co tahaj na odtahovku normální auto, natož abych věděl, za co se nakládá na odtahovku odtahovka. Docela to musí být komická situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Když se nákládá odtahovka auto na auto, za co připojuje lano? Ted nemyslim jak fungujou odtahovky s ramenem, ty čapnou a jednou. OT: koukám, že máš Ivory introš, to asi rosteš z toho jak se ti to špiní, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Když se nákládá odtahovka auto na auto, za co připojuje lano? Ted nemyslim jak fungujou odtahovky s ramenem, ty čapnou a jednou. no já nevím za co tahaj na odtahovku normální auto, natož abych věděl, za co se nakládá na odtahovku odtahovka. Docela to musí být komická situace Prostě když třeba nakládaj moje auto na odtahovku.....jak? Asi se neumim dostatečně vyjádřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Když se nákládá odtahovka auto na auto, za co připojuje lano? Ted nemyslim jak fungujou odtahovky s ramenem, ty čapnou a jednou. OT: koukám, že máš Ivory introš, to asi rosteš z toho jak se ti to špiní, co? Ani ne. Minulej víkend jsem vyčistil tapece u ridiče a loketku a pohoda. Sedačky jsou zatím ok, ale až bude třeba tak je nechám vyčistit. V praze je jedna firma co mechanicky vyleští venek a vytepuje vnitřek, atd. http://autodoktor.dressler.cx/ . Za celkem ok peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Kámošovi za přední poloosu,a vytentili mu ji,takže ji museli zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 S oblibou je tahaj za nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Za oko co je na lano tahli me! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Co jsem bavil s jednim z odtahovky tak pokud si tam to oko našroubuješ sam tak tě zapnou za oko jinak za napravu. Jeho slova byly asi: "co ja bych se sral s tim kde ma oko, jestli je stabilni nebo šroubovaci, a stejně to šroubovaci tam jde většinou špatně tak to raději lapnu za napravu a je to". prasata kamaradce vjel někdo do kufru a měla nějak pohnutou zadni napravu že nemohla po svejch odjet, na odtahovku tahali za předek a jak to chytil za napravu tak urval předni naraznik, a se mi zda že i poškozene světlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.