Lala Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Byl jsem u mechanika s tím, že mi vymění táhla řízení, jsem myslel, že jsou vybité, při přejíždění nějakých nerovností (ale ne vždy) mi něco klepe, a při sundání manžety a zahýbaním se ukázalo, že to nechodí v táhlu ale přímo v řízení??? Řešil to někdo z vás?? A nevíte náhodou na kolik by vyšlo řízení starší??? Pokud už tady něco takého je tak se omlouvám jsem zkoušel hledat, ale nic jsem nenašel!! Kosti mám vyměněné a stabilizátor je o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) nazdar. Mam presne to iste. Mne to klepe na vodicovej strane. Je to vo vnutri a pomoze len vymena riadenia. Hold smola. Priprav si bubaky Aspon nie som saaam Cakam len na nove riadenie. Mas KOYO alebo TRW ?? Editováno: 1. Duben 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 to nevím je to rok výroby 12/00 ani nevím jak to zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 to nevím je to rok výroby 12/00 ani nevím jak to zjistit ja mam tak isto 2000 a mam TRW. Asi budes mat tiez taketo, no zisti to vizualne. Pozdri na cerpadlo alebo riadenie. je to tam napisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 ALe asi budu mít to starší trw, protože mi před 2 lety měnili snímač řízení a měl jsem myslím ten starší typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Nove cca 9000 CK starsie 3-5000 CK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 A to asi není cena originálního nového dílu že? Nebo je to cena staršího dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 A to asi není cena originálního nového dílu že? Nebo je to cena staršího dílu? tak origo cena v skodovke je samozrejme niekde inde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jsem si to myslel hned že to není cena ze škodovky! Právě taky uvažuji jestli není lepší počkat a koupit nějaké řízení s nějaké bouračky nebo tak něco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Prosím tě jak dlouho ti to klepe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Prosím tě jak dlouho ti to klepe?? tak asi mesiac, ale muselo to byt postupne. uz mam cez 200 tkm, tak si hovorim ze uz to ma najazdene svoje. A ty mas kolko KM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat! no, tak to ti moc dlho nevydrzalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat! Zdarec a klepe ti to stale aj když maš kola natočene přimo nebo jen když je maš vytočene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ono to klepe jen při přejezdu nějakých nerovností ale ne vždy! Prostě jsem myslel že to jsou ty tyče řízení ale při sundání manžety a zahýbáním s tím tak v tyčce řízení to bylo pevné a chodilo to v řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ono to klepe jen při přejezdu nějakých nerovností ale ne vždy! Prostě jsem myslel že to jsou ty tyče řízení ale při sundání manžety a zahýbáním s tím tak v tyčce řízení to bylo pevné a chodilo to v řízení Ja to pocujem pri stojacom aute, (bez chodu motoru) ked striedavo-sekavo skusam volantom pootocit doprava,dolava. Vtedy je to znatelne a to dost. Na ktorej strane to mas vobec vytlcene???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Mne to robi tiez-to klepanie pri prudkom toceni na mieste.Ak nemam servo aku pribliznu sumu by som si mal pripravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.