Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Byl jsem u mechanika s tím, že mi vymění táhla řízení, jsem myslel, že jsou vybité, při přejíždění nějakých nerovností (ale ne vždy) mi něco klepe, a při sundání manžety a zahýbaním se ukázalo, že to nechodí v táhlu ale přímo v řízení??? Řešil to někdo z vás?? A nevíte náhodou na kolik by vyšlo řízení starší???

Pokud už tady něco takého je tak se omlouvám jsem zkoušel hledat, ale nic jsem nenašel!! -_-

Kosti mám vyměněné a stabilizátor je o.k.

Vloženo (editace)

nazdar.

Mam presne to iste. Mne to klepe na vodicovej strane. Je to vo vnutri a pomoze len vymena riadenia. :( Hold smola. Priprav si bubaky :disgust: Aspon nie som saaam :D-_- Cakam len na nove riadenie.

Mas KOYO alebo TRW ??

Editováno: , autor: jogofogo
Vloženo
to nevím je to rok výroby 12/00 ani nevím jak to zjistit

ja mam tak isto 2000 a mam TRW. Asi budes mat tiez taketo, no zisti to vizualne. Pozdri na cerpadlo alebo riadenie. je to tam napisane.

Vloženo

Jsem si to myslel hned ;) že to není cena ze škodovky! Právě taky uvažuji jestli není lepší počkat a koupit nějaké řízení s nějaké bouračky nebo tak něco....

Vloženo
118000 a pozoruju to už dešlí dobu,ale to je věc, která mě nenapadla, že by to mohlo klepat! :(

Zdarec a klepe ti to stale aj když maš kola natočene přimo nebo jen když je maš vytočene?

Vloženo

ono to klepe jen při přejezdu nějakých nerovností ale ne vždy! Prostě jsem myslel že to jsou ty tyče řízení ale při sundání manžety a zahýbáním s tím tak v tyčce řízení to bylo pevné a chodilo to v řízení :(

Vloženo
ono to klepe jen při přejezdu nějakých nerovností ale ne vždy! Prostě jsem myslel že to jsou ty tyče řízení ale při sundání manžety a zahýbáním s tím tak v tyčce řízení to bylo pevné a chodilo to v řízení :(

Ja to pocujem pri stojacom aute, (bez chodu motoru) ked striedavo-sekavo skusam volantom pootocit doprava,dolava. Vtedy je to znatelne a to dost.

Na ktorej strane to mas vobec vytlcene????

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...