statická elektřina - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

statická elektřina

Alf

Doporučené příspěvky

Alf napsal:
Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? :o

jj, jsem na tom úplně stejně - někdy mi to kopne při vystupování i přes volant a to už je síla...úplně se bojím na něco šáhnout a zavírám to "přes okýnko" :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ppfox napsal:
  Alf napsal:
Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? :o

jj, jsem na tom úplně stejně - někdy mi to kopne při vystupování i přes volant a to už je síla...úplně se bojím na něco šáhnout a zavírám to "přes okýnko" :disgust:

Jo jo taky zavírám přes okénko, ale včera jsme to dostali všichni co jeli se mnou v autě, já dokonce dvakrát. Oblečení střídám různě a dělá mi to i když jedu v tričku,žádný hrubý svetr apod. :disgust:

Odkaz ke komentáři

Alf napsal:
  ppfox napsal:
  Alf napsal:

Jo jo taky zavírám přes okénko, ale včera jsme to dostali všichni co jeli se mnou v autě, já dokonce dvakrát. Oblečení střídám různě a dělá mi to i když jedu v tričku,žádný hrubý svetr apod. :disgust:

tak si kup uzemňovací pásek :smich: na sergejovi jsme ho taky měli lol

Odkaz ke komentáři

toncek napsal:
chyt se dveři než položíš nohu na cestu a nekopne te už nikdy

zvykni si vystupovat jinak a nemusis nic kupovat

právě že mě to koplo když jsem vystupoval z auta a otevíral dveře, jakmile jsem šáhl na kliku, jo ten uzemňovací pásek jsem měl kdysi na 100vce ale hned se zbrousil a byl na nic :(

Odkaz ke komentáři

musíš se držet železneho rámu nad oknem,třeba jenom prstem,a nekopne tě,a nemám uzemňovací pásek

samo že když se držíš plastové kliky v čalounení tak tě to kopne

jakéhokoli železa se dotkni než dáš nohu nazem,třeba zámku,čehokoli a nekopne tě žádné auto ;)

Editováno: , autor: toncek
Odkaz ke komentáři

toncek napsal:
musíš se držet železneho rámu nad oknem,třeba jenom prstem,a nekopne tě,a nemám uzemňovací pásek

jakéhokoli železa se dotkni než dáš nohu nazem,třeba zámku,čehokoli a nekopne tě žádné auto ;)

právě že mám kliku kovovou

Odkaz ke komentáři

Alf napsal:

Postříkej sedadla rozprašovačem s látkou, která snižuje intenzitu el. pole. Skus třeba hodně slanou vodu nebo něco takového..prostě tekuté dielektrikum.

Odkaz ke komentáři

toncek napsal:

Tak tohle teda zítra zkusím... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

ppfox napsal:
  toncek napsal:

Tak tohle teda zítra zkusím... :rolleyes:

JJ, fakt to funguje (držet se při vystupování pevně rámu) :palec2: sice vypadám, jako že mám něco se zádama :rolleyes: ale hlavně to nekope ;)

Editováno: , autor: ppfox
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...