Alf Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Nos jiné oblečení, máš na sobě něco co elektrizuje... Nebo jsi nabitý kladnou energií... , ale teď na jaře, pochybuji. Editováno: 2. Duben 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? jj, jsem na tom úplně stejně - někdy mi to kopne při vystupování i přes volant a to už je síla...úplně se bojím na něco šáhnout a zavírám to "přes okýnko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? jj, jsem na tom úplně stejně - někdy mi to kopne při vystupování i přes volant a to už je síla...úplně se bojím na něco šáhnout a zavírám to "přes okýnko" Jo jo taky zavírám přes okénko, ale včera jsme to dostali všichni co jeli se mnou v autě, já dokonce dvakrát. Oblečení střídám různě a dělá mi to i když jedu v tričku,žádný hrubý svetr apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? jj, jsem na tom úplně stejně - někdy mi to kopne při vystupování i přes volant a to už je síla...úplně se bojím na něco šáhnout a zavírám to "přes okýnko" Jo jo taky zavírám přes okénko, ale včera jsme to dostali všichni co jeli se mnou v autě, já dokonce dvakrát. Oblečení střídám různě a dělá mi to i když jedu v tričku,žádný hrubý svetr apod. tak si kup uzemňovací pásek na sergejovi jsme ho taky měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Bud se pri vystupovani chyt dveri a pak se pohybuj na sedadle, nebo si porid antistaticke potahy na sedadla. Ja je mam uz X let a jsem v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) chyt se dveři než položíš nohu na cestu a nekopne te už nikdy zvykni si vystupovat jinak a nemusis nic kupovat Editováno: 2. Duben 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 chyt se dveři než položíš nohu na cestu a nekopne te už nikdyzvykni si vystupovat jinak a nemusis nic kupovat právě že mě to koplo když jsem vystupoval z auta a otevíral dveře, jakmile jsem šáhl na kliku, jo ten uzemňovací pásek jsem měl kdysi na 100vce ale hned se zbrousil a byl na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) musíš se držet železneho rámu nad oknem,třeba jenom prstem,a nekopne tě,a nemám uzemňovací pásek samo že když se držíš plastové kliky v čalounení tak tě to kopne jakéhokoli železa se dotkni než dáš nohu nazem,třeba zámku,čehokoli a nekopne tě žádné auto Editováno: 2. Duben 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 musíš se držet železneho rámu nad oknem,třeba jenom prstem,a nekopne tě,a nemám uzemňovací páseksamo že když se držíš plastové kliky v čalounení tak tě to kopne jakéhokoli železa se dotkni než dáš nohu nazem,třeba zámku,čehokoli a nekopne tě žádné auto právě že mám kliku kovovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 chovejte se ke svým vozům slušně a nebude vás kopat jen vtip!teda dejte ten pásek co je pod auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Poslední dobou mě auto šíleně kope při vystupování, nevite jsetli existuje nějaký sprej na sedačky,nebo jakým způsobem tento jev odstranit? Postříkej sedadla rozprašovačem s látkou, která snižuje intenzitu el. pole. Skus třeba hodně slanou vodu nebo něco takového..prostě tekuté dielektrikum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 musíš se držet železneho rámu nad oknem,třeba jenom prstem,a nekopne tě,a nemám uzemňovací páseksamo že když se držíš plastové kliky v čalounení tak tě to kopne jakéhokoli železa se dotkni než dáš nohu nazem,třeba zámku,čehokoli a nekopne tě žádné auto Tak tohle teda zítra zkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Když se při vystupování chytnu to rámu dveří tak je to good ale je to trochu nepohodlné ale asi si zvyknu. Editováno: 7. Duben 2007, autor: Alf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) musíš se držet železneho rámu nad oknem,třeba jenom prstem,a nekopne tě,a nemám uzemňovací páseksamo že když se držíš plastové kliky v čalounení tak tě to kopne jakéhokoli železa se dotkni než dáš nohu nazem,třeba zámku,čehokoli a nekopne tě žádné auto Tak tohle teda zítra zkusím... JJ, fakt to funguje (držet se při vystupování pevně rámu) sice vypadám, jako že mám něco se zádama ale hlavně to nekope Editováno: 10. Duben 2007, autor: ppfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak podobný problém znám, ale jen u spolujezdců Já sem O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.