Přejít na obsah

Znak do trojramenneho volantu?

Steve_G

Doporučené příspěvky

Cau. Zaujima ma ci uz niekto riesil ten chybajuci znak dole v trojramennom sportovom volante? Viem ze v RS je tam RS-acky znak, ale jednak sa ten znak neda zohnat bez volantu, a na druhej strane RSu nemam, takze pripada mi to blbe ho tam davat. Neviete ci tuningmaniaci uz nevymysleli tam nieco pekne? kol111

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak on hlavně ten RS volant je jinej, než normální. Někde bys tu možná ještě našel i fotky obou. Jde o to, že RS má částečně broušenou kůži + částečně perforovanou. Normální, pokud se nepletu, má jen hladkou kůži a je bez toho znaku.

Odkaz ke komentáři

Ten znak pasuje perfektne zrovna vcera jsem ho tam pasoval, akorat me bylo lito delat diry do volantu tak jsem ty uchyty odriznul a prilepil ho sedi dobre vypada perfektne. Mam znamyho

A mas moznost zohnat este jeden? Mozno ze by som mal zaujem...

Odkaz ke komentáři

Ten znak pasuje perfektne zrovna vcera jsem ho tam pasoval, akorat me bylo lito delat diry do volantu tak jsem ty uchyty odriznul a prilepil ho sedi dobre vypada perfektne. Mam znamyho

To je sice krásná věc, otázka je co ten přilepený znak udělá až ti nedejbože bude muset vystřit airbag. Aby Ti to pak nevymlátilo třeba oko při vystřenlení ( třeba to lepidlo nebude tak dobře držet ). Nechtěl bych vidět letět ten kus znaku proti obličeji.

Odkaz ke komentáři

2 rostama : verim ze nic znacek neni v zone ktera po vystreleni airbagu opusti sve misto...

jo az jsem to dopsal, tak jsem si to uvědomil. Jen jsem si vzpoměl na volant v O1 RS a nenapadlo mě že je ten znak vlastně ve spodní části. Ale s tou teplotou vs. lepidlo, to je pravda, však čas ukáže zda to bylo dobré řešení.

Odkaz ke komentáři

Mozna jsem to napsal spatne neni to reseno lepidlem klasickym ale tavnou pistoli, v pripade e to budu chtit sundat tak to nacisto sloupnu a nezustane po tom zadny bordel. Jestli to vydrzi vsechny extremni teploty nevim ale uvidi si pro me kazdopadne lepsi volba nez do volantu delat diry :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...