Steve_G Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Cau. Zaujima ma ci uz niekto riesil ten chybajuci znak dole v trojramennom sportovom volante? Viem ze v RS je tam RS-acky znak, ale jednak sa ten znak neda zohnat bez volantu, a na druhej strane RSu nemam, takze pripada mi to blbe ho tam davat. Neviete ci tuningmaniaci uz nevymysleli tam nieco pekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tak on hlavně ten RS volant je jinej, než normální. Někde bys tu možná ještě našel i fotky obou. Jde o to, že RS má částečně broušenou kůži + částečně perforovanou. Normální, pokud se nepletu, má jen hladkou kůži a je bez toho znaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No to je vsetko pravda. Ja mam ten normalny trojramenny, ale podla mna to miesto na ten znak je to iste...takze znak by mal pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jj, ten znak by tam asi pasoval, ale je vysadou pouze pro origo RS volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No to je vsetko pravda. Ja mam ten normalny trojramenny, ale podla mna to miesto na ten znak je to iste...takze znak by mal pasovat. samozřejmě, že by pasoval. Ten odlitek je určitě ze stejný formy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ten znak pasuje perfektne zrovna vcera jsem ho tam pasoval, akorat me bylo lito delat diry do volantu tak jsem ty uchyty odriznul a prilepil ho sedi dobre vypada perfektne. Mam znamyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ten znak pasuje perfektne zrovna vcera jsem ho tam pasoval, akorat me bylo lito delat diry do volantu tak jsem ty uchyty odriznul a prilepil ho sedi dobre vypada perfektne. Mam znamyho A mas moznost zohnat este jeden? Mozno ze by som mal zaujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ten znak pasuje perfektne zrovna vcera jsem ho tam pasoval, akorat me bylo lito delat diry do volantu tak jsem ty uchyty odriznul a prilepil ho sedi dobre vypada perfektne. Mam znamyho To je sice krásná věc, otázka je co ten přilepený znak udělá až ti nedejbože bude muset vystřit airbag. Aby Ti to pak nevymlátilo třeba oko při vystřenlení ( třeba to lepidlo nebude tak dobře držet ). Nechtěl bych vidět letět ten kus znaku proti obličeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 2 rostama : verim ze nic znacek neni v zone ktera po vystreleni airbagu opusti sve misto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tan znak skutočne nemá dôvod pri vystrelení airbagu meniť polohu. Ale skôr je otázne, čo urobí s tým lepidlom +60 a -25 stupňov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 jako diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 2 rostama : verim ze nic znacek neni v zone ktera po vystreleni airbagu opusti sve misto... jo az jsem to dopsal, tak jsem si to uvědomil. Jen jsem si vzpoměl na volant v O1 RS a nenapadlo mě že je ten znak vlastně ve spodní části. Ale s tou teplotou vs. lepidlo, to je pravda, však čas ukáže zda to bylo dobré řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mozna jsem to napsal spatne neni to reseno lepidlem klasickym ale tavnou pistoli, v pripade e to budu chtit sundat tak to nacisto sloupnu a nezustane po tom zadny bordel. Jestli to vydrzi vsechny extremni teploty nevim ale uvidi si pro me kazdopadne lepsi volba nez do volantu delat diry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 proc bys to sundaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 proc bys to sundaval? Nikdy nevis kdy pujde okolo nejaky idiot a k radi sebou vezme jeste znacek nebo treba celej volant rovnou to je taky fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 proc bys to sundaval? Nikdy nevis kdy pujde okolo nejaky idiot a k radi sebou vezme jeste znacek nebo treba celej volant rovnou to je taky fakt a nebo rovnou celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Taky moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tenhle znak na volant RS jsem viděl na Aukru - občas ho tam někdo prodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.