Přejít na obsah

Intercooler

Com-aaR

Doporučené příspěvky

Mohl bys prosím k tomu mezichladiči od Boček Motorsport napsat nějaké detaily?

Dik.

Jako jediny co ti k tomu reknu je to, ze mi rikali vyhody vetsiho intercooleru a jak by vypadala jeho nasledna montaz. Pry hdone zalezi na tom jaky mas predni naraznik a podle toho se rozhodne co by ti tam doporucily a jak by se vedli trubky k tomu intercooleru. Jinak, pokud mas v predu naraznik RS, tak by ti dali chladic ze Seata Leon cupra a k nemu udelali vesekere trubky. Vyslednou cenu jsem z nich nedostal, ale rekli mi, ze jen ten chladic stoji 10tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začal bych s úpravou průchodu vzduchu přez podběh,ti z vás co budou čipovat u Cimbu,tak to dostanou jako vřelé doporučení a nabídnou vám mřížku,která se tam má vlepit.Já si to vyrobil rovnou do podběhu,když bude zájem,tak to nafotím,mám zas jednu zakázku,tak to zdokumentuju.

Odkaz ke komentáři

Začal bych s úpravou průchodu vzduchu přez podběh,ti z vás co budou čipovat u Cimbu,tak to dostanou jako vřelé doporučení a nabídnou vám mřížku,která se tam má vlepit.Já si to vyrobil rovnou do podběhu,když bude zájem,tak to nafotím,mám zas jednu zakázku,tak to zdokumentuju.

Tak to by bylo uplne supr, kdyz sem das navod, jak na to.

Odkaz ke komentáři

Ten cooler je tím podběhem vlastně ucpanej,tak stačí vlastně udělat jen průchod vzduchu,mr.Cimbu tvrdí že je za ním málo místa a vzduch se tam mele dokola a nechladí,Bočkové,jak je tu někdo vzpomínal mají v tom místě jen velkou díru,přikrytou pletivem-ale to je soutěžák.Takhle to není uplně otevřený ale nestříká tam bordel.

post-1144-1175702419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Šlo by ale velkej IC není jen výhra,ve špičce získáš nějakýho koníka navíc ale značně víc se ti bude projevovat turbo efekt,takzvaná DÍRA-nic není zadarmo,zvětšíš tím objem na tlakové části sání a déle trvá dosažení plnícího tlaku.

Odkaz ke komentáři

Šlo by ale velkej IC není jen výhra,ve špičce získáš nějakýho koníka navíc ale značně víc se ti bude projevovat turbo efekt,takzvaná DÍRA-nic není zadarmo,zvětšíš tím objem na tlakové části sání a déle trvá dosažení plnícího tlaku.

Ja bych nerekl, ze ziskas nejakeho konika navic, jen vetsi IC proste dokaze drzet ten vzduch chladnejsi delsi dobu nez mensi, takze vlastne kdyz pojedu se seriovym IC tak na zacatku budeme mit vykon stejny, pote co se me zahreje a nedokaze uz tolik chladneho vzduchu dodavat tak tam jde vzduch teplejsi, tudis mene kysliku a tudiz se vykon snizuje. Kazdopadne ale pridanim velkeho IC nemas napr z 1,8T 110kW najednou napr 1,8T 115kW. Ono staci jet se seriovym IC nejakou dobu naplno treba kdyz je venku vedro a clovek si vsimne, ze to po chvili trosku uvada ten vykon, s tim velkym IC nee. ;)

Odkaz ke komentáři

Taky názor ale kluci Bočkovi na jejich soutěžáku pečlivě zkoušeli na brzdě vliv teploty vzduchu v sání na výkon a 5 stupínkú dělalo mínus 4 KW.Sériovej,dobře chlazenej IC je větší přínos pro výkon motoru,než velkej špatně umístěnej.

Odkaz ke komentáři

Taky názor ale kluci Bočkovi na jejich soutěžáku pečlivě zkoušeli na brzdě vliv teploty vzduchu v sání na výkon a 5 stupínkú dělalo mínus 4 KW.Sériovej,dobře chlazenej IC je větší přínos pro výkon motoru,než velkej špatně umístěnej.

Vsak jo, ale to je to co sem napsal. Vliv ma teplota vzduchu, ale urcite ti IC nezvysi max vykon motoru ;-)

Odkaz ke komentáři

asi si nerozumíme ale já jsem psal že ve špičce - tím myslím plné zatížení- bude mít s větším a nebo lépe chlazeným IC koníka navíc a to věř že bude-proti seriovému malému špatně chlazenému. :palec2:

Hele Petane a das sem nejak ten navod, jak tedlas ty pruduchy do podbehu?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...