Farnell Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Ahoj, zkoušel jsem zde hledat, ale neuspesne. Nekdo se mi pokusil odcizit zadni sterac, ale znicil ho pri tom a nechal ho tam, koupil jsem novej, ale mam problem s demontazi stareho. Po uvolneni matky (ktera tam nebyla) je tam ten sterac jen nasunutej na ty osicce (sroubu)??? me to za boha nejde sundat a bojim se abych neco neurval... Predem dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Stěrač postav a kvedlej s ním, dokud se neuvolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Stěrač postav a kvedlej s ním, dokud se neuvolní. No prave ze tan sterac je zlomenej, zbyva tam jen ta kovová soucást kolem sroubu... hejbu celym autem, ale tohle se ani nepohne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Zkus tam dát WD 40 aby to trošku povolilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 klidne na to dva tri dny strikej WDcko nebo neco proti korozi... hlavne ne silou nebo kladivkem jako ja pred rokem aktivne me tetce, ktere jsem vysklil cele zadni okno:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.