pafel Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nazdar chlapi, na dvoukřídlové vrata chci namontovat automatické otvírání na dálkáč . Nyní váhám mezi Wingokit a Mhouse WG2. Nemáta náhodou někdo namontované od těchto firem. Nebo nějaký tip. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nazdar chlapi, na dvoukřídlové vrata chci namontovat automatické otvírání na dálkáč . Nyní váhám mezi Wingokit a Mhouse WG2. Nemáta náhodou někdo namontované od těchto firem. Nebo nějaký tip. Dík tak v tom ti asi nepomuzu ale taky o premyslim o nejakym pohonu..na kolik te to tak zhruba vyjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak to bych tu měl pro vás nabídku sady pro křídlové brány do průjezdní šířky 5m, je to Came - 2 pohony, rozvadeč, přijímač, 2 ks vysílač, 1 pár bezpečnostních fotobuňek. Cena = sada+práce+5%DPH = 18.300,- + 2.400,- + 1000,- = 21.700,- + doprava. Brána by měla být "vzdušné konstrukce" při plné ploše brány jsou nutné silnější pohony. tel:604 405 970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Nazdar chlapi, na dvoukřídlové vrata chci namontovat automatické otvírání na dálkáč . Nyní váhám mezi Wingokit a Mhouse WG2. Nemáta náhodou někdo namontované od těchto firem. Nebo nějaký tip. Dík Se na ty vrata vykasli,vyhod je a kup si sekcni garazovy vrata a jsi na stejnych penezich,jako za pohony na stary dvoukridlovy vrata!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak to bych tu měl pro vás nabídku sady pro křídlové brány do průjezdní šířky 5m, je to Came - 2 pohony, rozvadeč, přijímač, 2 ks vysílač, 1 pár bezpečnostních fotobuňek. Cena = sada+práce+5%DPH = 18.300,- + 2.400,- + 1000,- = 21.700,- + doprava. Brána by měla být "vzdušné konstrukce" při plné ploše brány jsou nutné silnější pohony. tel:604 405 970 No fuj...ta cena... :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 pochopil jsem to jako vrata na zahradu, ne do garáže... nemyslím, že bych měl natažený ceny, cena materiálu se liší podle výrobce, jestli někdo kupuje výrobky DStechnik dobře mu tak, dobrý způsob jak ušetřit cca 3000,- na materiálu také jsem si od nich jednou něco pořídil... motorky na okna v autě . A až to jednou namontuješ, zjistíš kolik je s tím práce. Je to jen nabídka, dělám i sekční vrata... ale to patří asi do jiné debaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Sice nevim,co to bylo za znacku,ale narazil jsem na netu na nabidku tech pohonu pro kridlove brany a cena byla neco kolem 10000 vc.DPH... Jinak sekcni vrata/normovaneho rozmeru/ jsem sehnal za 20000 vc.pohonu a DPH.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 jj. Jsou to vrata na zahradu z úzké cesty. Ty ceny jsou 15-16 tKč bez práce. Fakt nikdo nemáte a všichni co máte vrata vylízate z auta ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak jsem namontoval pohon Mhouse WG2 a mám na Vás dotaz. Čím namazat šroubovici pohonu, která je částečně chráněna, ale při dešti může na ní zespod prskat voda, nebo za větru se lepit prach. V návodě nic není. Něco co zaschne a není lepkavé nebo co. Hoďte nějaký TIP. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.