blondakxxx Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ahoj, chtěl bych vás tímto poprosit o rady co udělat dřív, vyskoušet atd. Zdá se mi že jde hůře řadit ( je potřeba trochu větší síly) I a II stupeň. Mám najeto 128tkm, že by už spojka, nebo jen kulisa řadičky nebo jen seštelovat spojkový pedál ??? Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 řazení u těchto motorů byl problém, koho znám tomu to jde ztuha. Mě stačilo promazat kulisu a všechny táhla a jejich klouby, ale občas se stane, že 1 nebo 2 tam jde hůř. Možná by pomohlo táhla nechat seštelovat, ale neznám nikoho kdo by to dělal nebo si to nechal udělat. Pokud ti to nejde přes zuby je to malý problém, vyzkoušej všechno promazat a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.