Driver6666 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Pěkný den přeji. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to na přiložené fotografii za spojlery a kde by se eventuelně dali sehnat. (Tímto se omlouvám majiteli, že jsem ji zde použil bez jeho souhlasu) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 To není spoiler, ale celej jinej zadní nárazník, dle vzhledu to bude laminát, prohledej tuning shopy na netu, někde tam bude A ty křidýlka tam taky budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Pěkný den přeji. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to na přiložené fotografii za spojlery a kde by se eventuelně dali sehnat. (Tímto se omlouvám majiteli, že jsem ji zde použil bez jeho souhlasu) Díky. Měl by být od firmy UNI a je to laminátovej celej zadní nárazník. Měl sem od nich přední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver6666 Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak firmu UNI, zabývající se výrobou spojlerů jsem nenašel :-( o ty mi jde především, nárazník bych si chtěl nechat jakej je a nebo z RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 není to náhodou SL tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 http://www.carstylingtuning.com/scripts/po...osti.php?IDZ=17 rekbych zeto je tenhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.