Publikováno Duben 5, 200718 r Pěkný den přeji. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to na přiložené fotografii za spojlery a kde by se eventuelně dali sehnat. (Tímto se omlouvám majiteli, že jsem ji zde použil bez jeho souhlasu) Díky.
Duben 5, 200718 r To není spoiler, ale celej jinej zadní nárazník, dle vzhledu to bude laminát, prohledej tuning shopy na netu, někde tam bude A ty křidýlka tam taky budou
Duben 5, 200718 r Pěkný den přeji. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co je to na přiložené fotografii za spojlery a kde by se eventuelně dali sehnat. (Tímto se omlouvám majiteli, že jsem ji zde použil bez jeho souhlasu) Díky. Měl by být od firmy UNI a je to laminátovej celej zadní nárazník. Měl sem od nich přední...
Duben 5, 200718 r Autor Tak firmu UNI, zabývající se výrobou spojlerů jsem nenašel :-( o ty mi jde především, nárazník bych si chtěl nechat jakej je a nebo z RS
Duben 29, 200718 r http://www.carstylingtuning.com/scripts/po...osti.php?IDZ=17 rekbych zeto je tenhle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.