aleshh Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mám takový neobvyklý prblém, při zařazení zpátečky se mi spíná vnitřní cirkulace a nejde parkovák jenom dlouhý tón. Nevíte někdo co stím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mám takový neobvyklý prblém, při zařazení zpátečky se mi spíná vnitřní cirkulace a nejde parkovák jenom dlouhý tón. Nevíte někdo co stím ??? a v cem vidis problem?? predtim to nedelalo ? mi to dela taky a zavada to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mám takový neobvyklý prblém, při zařazení zpátečky se mi spíná vnitřní cirkulace a nejde parkovák jenom dlouhý tón. Nevíte někdo co stím ??? a v cem vidis problem?? predtim to nedelalo ? mi to dela taky a zavada to neni nedělalo. A co ten parkovák? Někdy jde a někdy ne tak 1 x z 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Ak dlho piští tak je chyba v snimači pravdepodobne, treba na VAG a diagnostikovať. Vnutorna cirkulacia je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.