TiGeRZ Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak idem ocovi do juniora montovat radio, antenu a podobne veci.......kupil som vsetko co potrebujem cca 3500SK.....tvrdili mi ale ze fantomove napajanie nepotrebujem, ze staci len ten kablik co ide popri antene pripojit na ten ISO power cable(modry).....co je na tom pravdy? bude to fungovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak idem ocovi do juniora montovat radio, antenu a podobne veci.......kupil som vsetko co potrebujem cca 3500SK.....tvrdili mi ale ze fantomove napajanie nepotrebujem, ze staci len ten kablik co ide popri antene pripojit na ten ISO power cable(modry).....co je na tom pravdy? bude to fungovat ? Fantom potřebuješ pouze v případě,že máš zesilovač napájený po koaxu.Jestli tam máš vodič pro napájení,opravdu ho nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak idem ocovi do juniora montovat radio, antenu a podobne veci.......kupil som vsetko co potrebujem cca 3500SK.....tvrdili mi ale ze fantomove napajanie nepotrebujem, ze staci len ten kablik co ide popri antene pripojit na ten ISO power cable(modry).....co je na tom pravdy? bude to fungovat ? Fantom potřebuješ pouze v případě,že máš zesilovač napájený po koaxu.Jestli tam máš vodič pro napájení,opravdu ho nepotřebuješ. No radio napojene vsetko funguje a nepotreboval som fantoma mas pravdu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 využiji tohoto tématu (nechci zakládat nové). Poslední dobou mám pocit že se mi zhoršil příjem rádia. Dá se nějak zjistit či mi funguje fantomové napájení? Mám pocit jakoby to jelo tak než jsem je tam měl zapojené. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 využiji tohoto tématu (nechci zakládat nové). Poslední dobou mám pocit že se mi zhoršil příjem rádia. Dá se nějak zjistit či mi funguje fantomové napájení? Mám pocit jakoby to jelo tak než jsem je tam měl zapojené. Dík za rady to ti spis odesel zesilovac v patce anteny. to bohuzel neni nic noveho. pokud nesezenes zde v bazaru, tak jdi na vrakac. tam toho maji mrte. novy je docela drahy a napodobeniny prodavane v ruznych kramcich jsou skutecne smejdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.