Přejít na obsah

Treba fantomove napajanie ?

Doporučené příspěvky

Tak idem ocovi do juniora montovat radio, antenu a podobne veci.......kupil som vsetko co potrebujem cca 3500SK.....tvrdili mi ale ze fantomove napajanie nepotrebujem, ze staci len ten kablik co ide popri antene pripojit na ten ISO power cable(modry).....co je na tom pravdy? bude to fungovat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak idem ocovi do juniora montovat radio, antenu a podobne veci.......kupil som vsetko co potrebujem cca 3500SK.....tvrdili mi ale ze fantomove napajanie nepotrebujem, ze staci len ten kablik co ide popri antene pripojit na ten ISO power cable(modry).....co je na tom pravdy? bude to fungovat ?

Fantom potřebuješ pouze v případě,že máš zesilovač napájený po koaxu.Jestli tam máš vodič pro napájení,opravdu ho nepotřebuješ.

Odkaz ke komentáři

Fantom potřebuješ pouze v případě,že máš zesilovač napájený po koaxu.Jestli tam máš vodič pro napájení,opravdu ho nepotřebuješ.

No radio napojene vsetko funguje a nepotreboval som fantoma mas pravdu...... :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
využiji tohoto tématu (nechci zakládat nové).

Poslední dobou mám pocit že se mi zhoršil příjem rádia. Dá se nějak zjistit či mi funguje fantomové napájení? Mám pocit jakoby to jelo tak než jsem je tam měl zapojené.

Dík za rady

to ti spis odesel zesilovac v patce anteny. to bohuzel neni nic noveho. pokud nesezenes zde v bazaru, tak jdi na vrakac. tam toho maji mrte. novy je docela drahy a napodobeniny prodavane v ruznych kramcich jsou skutecne smejdy...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...