michal.c Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ahojte , prosim o radu , na fabii 1.9 sdi mi ide nepravidelne chodmotora pri volnobeznych otackach a cely motor sa trasie. zdasa mi ako by vynechaval jeden valec, ale nevynechava. co s tym mozem spravit ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Zdravim, podle meho nazoru to muze byt i spatna vstrikovaci tryska, ale nereknu ti to presne, lepsi by bylo so zajet do servisu, tam ti to hodi na VAG a chybu ti hned najdou. Myslim si, ze si sem napsal, zy by se to dalo vyresit bez servisu, ale je mozny, ze to je tou tryskou, ale na VAGU ti to zjisti a pak se s tim da neco delat. Jinak se te jeste zeptam, kolik mas najeto km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 To co popisuješ mi dělalo,když mi blbě dobíjel alternátor (až postupně přestal dobíjet úplně).Motor se klepal a vypadalo to jako když nějakej válec vynechává.Vyčištění zoxidovaného alternátoru problém vyřešilo. Jenže stejnej problém mám se studeným motorem kolem 1100 otáček-když tam podržím plyn tak to jede jakoby na 3 válce.Vyměnil jsem vadnou škrtící klapku (chybu psal i VAG) ale problém úplně nezmizel....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.c Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 zdravim mne to ide bez problemov pri tych 1100 otackach mne to nejde len pri volnobehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.c Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 trisky su premerane ty idu v pohode a wag nepise ziadnu chcybu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ahojte , prosim o radu , na fabii 1.9 sdi mi ide nepravidelne chodmotora pri volnobeznych otackach a cely motor sa trasie. zdasa mi ako by vynechaval jeden valec, ale nevynechava. co s tym mozem spravit ? dakujem No a máš tříhrnek jak my:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.c Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 nadobka neni problem zohnat ale nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Taky bych řekl, že to mohou být trysky. Ale pokud jsou všechny OK (= byly venku na měřící stolici a neuchcávají), tak problém může být někde jinde. Pokud to dělá u studenýho motoru, může být v háji teplotní čidlo a pak nefunguje předvstřík, pokud to dělá i u teplýho motoru, můžou být třeba načatý silentbloky, nebo může být vada na čerpadle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.c Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ahoj no to si myslim aj ja ze to moze byt na cerpadle ale jak na to mam prist. to prave robi iba u tepleho motoru a u studeneho to ide ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 delato pri rozjezdu na jednicku a pak vyslapnes spojku a zastavis?Pak se motor zacne trast jako by na tri hrnky?Tak 3vteriny a pak se to uklidni?me to delalo jen pri studenem motoru rano a hadej co to bylo-setrvak zacinal odchazet,neresil jsem to,najel jsem pak jeste 50tis a pak sem to udelal komplet se spojkou,jo melo to 120tis kdyz to zacalo delat,pak byl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.