Publikováno Duben 8, 200718 r Ahoj mam takovy dotaz,koupil jsem centralni ridici jednotku s dvema 3 tlacitkovými ovladaci.Ted jsem to chtel zamontovat do auta a vymenit tuhle jednotku za moji stavajici nacez jsem zjistil ze nemam originalni central a nemamji tudiz za co vymenit.Mam tedy dodelavany central a nevim jak ted tu komfortku zadelat a zapojit tak aby mi chodili ty dalkace ze sklopnych klicku,Jsem na elektriku antitalent,takze jestli nashodou stimnemate nekdo zkusenos,nebo kolib by asi stalo zapojeni tehle komfortky v servise.Dikymoc za rady.Pokud to nejak nezprovoznim tak ji prodam za 1100.-
Duben 8, 200718 r Takže tvoj problém je asi tento: kúpil si komfortku s vystrelovákmi a mal si centrál na kľúč, ale dorábaný (neorigo)... myslím že by to bolo zbytočné zapájať do auta ktoré nemá funkciu komfort a je prakticky bez elektriky. Ak silno chceš vystrelováky tak si dokúp iba diaľkové k centrálu a to toto >>> http://www.akonatoauto.ic.cz/index.php?akc...0&menuid4=0
Duben 8, 200718 r Autor ma ted neoriginal ni central a ktomu do v krabcce ktere mi prestalo fungovat tak jsem myslel ze bude lepsi koupitnovedo a to jsem chtel vyresit temi vystrelovaky
Duben 8, 200718 r Zapojiť by to malo ísť, pravdepodobne ale nie s úplnou funkciou ako u origo centralu. Podstatna je BSG, aku tam mas - ak 6Q2 tak zabudni na DO.
Duben 8, 200718 r Zapojiť by to malo ísť, pravdepodobne ale nie s úplnou funkciou ako u origo centralu. Podstatna je BSG, aku tam mas - ak 6Q2 tak zabudni na DO. Myslím že je to zbytočné pokiaľ nemá ani okná v elektrike...
Duben 8, 200718 r Zapojiť by to malo ísť, pravdepodobne ale nie s úplnou funkciou ako u origo centralu. Podstatna je BSG, aku tam mas - ak 6Q2 tak zabudni na DO. Myslím že je to zbytočné pokiaľ nemá ani okná v elektrike... Načo okná v elektrike? Nie som si istý, ale mohlo by sa to dať zapojiť aj trochu inak, ako u origo. Pokiaľ komfortka funguje bez CANu a dá sa ovládať ovládačmi (to by mal potvrdiť niekto, čo s tým robí) stačilo by ju pripojiť na napájanie a výstupom komfortky ovládať pôvodný centrál.
Duben 8, 200718 r Zapojiť by to malo ísť, pravdepodobne ale nie s úplnou funkciou ako u origo centralu. Podstatna je BSG, aku tam mas - ak 6Q2 tak zabudni na DO. Myslím že je to zbytočné pokiaľ nemá ani okná v elektrike... Načo okná v elektrike? Nie som si istý, ale mohlo by sa to dať zapojiť aj trochu inak, ako u origo. Pokiaľ komfortka funguje bez CANu a dá sa ovládať ovládačmi (to by mal potvrdiť niekto, čo s tým robí) stačilo by ju pripojiť na napájanie a výstupom komfortky ovládať pôvodný centrál. On má dorábaný centrál, ale to čo vravíš by sa teoreticky snáď aj dalo.... Upraveno Duben 8, 200718 r od octavio
Duben 8, 200718 r Autor Bsg tam ma 6Q2,ale snadto nejak musi jit zapojit,na kolik vyjde dodelani original centralu jen tak kdyby nahodoujsem tomusel dodelat,alejak rikam zkusim to nejdriv nechat nejak napojit a jinak to prodam,
Duben 8, 200718 r Ak tam máš 6Q2, tak jedine ako som navrhol hore - tá nemá Comfot Can a bez toho to asi nepôjde.
Duben 8, 200718 r Bsg tam ma 6Q2,ale snadto nejak musi jit zapojit,na kolik vyjde dodelani original centralu jen tak kdyby nahodoujsem tomusel dodelat,alejak rikam zkusim to nejdriv nechat nejak napojit a jinak to prodam, Tak tomu ver že by to bola riadna pálka, a to ešte nevravím o origo centrále čo spomínal že by dokúpil..... to si neviem predstaviť tú sumičku....
Prosinec 2, 201014 r Kluci, mám v autě neorigo centrál. Poradí mi někdo, jak v autě zhasnout vnitřní osvětlení po zamčení ? Signál nebo potřebný impulz z centrálu nějak vyrobím, ale nevím kam to připojit do auta. Má třeba BSG nějaký vhodný vstup ? Díky za rady, Jíra Nikdo neví ??? Upraveno Prosinec 8, 201014 r od Jíra_82
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.