Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mam takovy dotaz,koupil jsem centralni ridici jednotku s dvema 3 tlacitkovými ovladaci.Ted jsem to chtel zamontovat do auta a vymenit tuhle jednotku za moji stavajici nacez jsem zjistil ze nemam originalni central a nemamji tudiz za co vymenit.Mam tedy dodelavany central a nevim jak ted tu komfortku zadelat a zapojit tak aby mi chodili ty dalkace ze sklopnych klicku,Jsem na elektriku antitalent,takze jestli nashodou stimnemate nekdo zkusenos,nebo kolib by asi stalo zapojeni tehle komfortky v servise.Dikymoc za rady.Pokud to nejak nezprovoznim tak ji prodam za 1100.-

Takže tvoj problém je asi tento: kúpil si komfortku s vystrelovákmi a mal si centrál na kľúč, ale dorábaný (neorigo)... myslím že by to bolo zbytočné zapájať do auta ktoré nemá funkciu komfort a je prakticky bez elektriky. Ak silno chceš vystrelováky tak si dokúp iba diaľkové k centrálu a to toto >>> http://www.akonatoauto.ic.cz/index.php?akc...0&menuid4=0

• Autor

ma ted neoriginal ni central a ktomu do v krabcce ktere mi prestalo fungovat tak jsem myslel ze bude lepsi koupitnovedo a to jsem chtel vyresit temi vystrelovaky

Zapojiť by to malo ísť, pravdepodobne ale nie s úplnou funkciou ako u origo centralu. Podstatna je BSG, aku tam mas - ak 6Q2 tak zabudni na DO.

Zapojiť by to malo ísť, pravdepodobne ale nie s úplnou funkciou ako u origo centralu. Podstatna je BSG, aku tam mas - ak 6Q2 tak zabudni na DO.

Myslím že je to zbytočné pokiaľ nemá ani okná v elektrike... :(

Načo okná v elektrike? Nie som si istý, ale mohlo by sa to dať zapojiť aj trochu inak, ako u origo.

Pokiaľ komfortka funguje bez CANu a dá sa ovládať ovládačmi (to by mal potvrdiť niekto, čo s tým robí) stačilo by ju pripojiť na napájanie a výstupom komfortky ovládať pôvodný centrál.

Načo okná v elektrike? Nie som si istý, ale mohlo by sa to dať zapojiť aj trochu inak, ako u origo.

Pokiaľ komfortka funguje bez CANu a dá sa ovládať ovládačmi (to by mal potvrdiť niekto, čo s tým robí) stačilo by ju pripojiť na napájanie a výstupom komfortky ovládať pôvodný centrál.

On má dorábaný centrál, ale to čo vravíš by sa teoreticky snáď aj dalo.... :palec2:

Upraveno od octavio

• Autor

Bsg tam ma 6Q2,ale snadto nejak musi jit zapojit,na kolik vyjde dodelani original centralu jen tak kdyby nahodoujsem tomusel dodelat,alejak rikam zkusim to nejdriv nechat nejak napojit a jinak to prodam,

Na origo central potrebuješ najmä origo zámky, čo bude asi palba ...

Ak tam máš 6Q2, tak jedine ako som navrhol hore - tá nemá Comfot Can a bez toho to asi nepôjde.

Bsg tam ma 6Q2,ale snadto nejak musi jit zapojit,na kolik vyjde dodelani original centralu jen tak kdyby nahodoujsem tomusel dodelat,alejak rikam zkusim to nejdriv nechat nejak napojit a jinak to prodam,

Tak tomu ver že by to bola riadna pálka, a to ešte nevravím o origo centrále čo spomínal že by dokúpil..... to si neviem predstaviť tú sumičku....

• Autor

Takže to nepujdenejak tam dopojit tu komfortku?

• 3 roky později...

Kluci, mám v autě neorigo centrál. Poradí mi někdo, jak v autě zhasnout vnitřní osvětlení po zamčení ?

Signál nebo potřebný impulz z centrálu nějak vyrobím, ale nevím kam to připojit do auta. Má třeba BSG nějaký vhodný vstup ? Díky za rady,

Jíra

Nikdo neví ???

Upraveno od Jíra_82

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.