Iggan Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ahoj, mám takový problém. Chci se optat jestli je možné zapojit budíky s maxikem když nemám komfortku. Vše mi funguje jen podsvícení budíků ne. Nevíte někdo jestli by to šlo nějak zapojit aniž bych musel kupovat komfortku? Hledal jsem a nic podobného nenašel, jestli to tu už bylo tak se předem omlouvám! Prosím o pomoc někoho kdo by věděl jak na to, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Akú máš BSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggan Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 No ja tam měl úplně tu nejhorší. A tu jsme vyměnili za Bsg s C nakonci, pukud potřebuješ přesné označení tak se musím podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggan Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Víš, měl jsem namysli jestli by nešlo někde napíchnout podsvit a zapojit ho přímo do budíků, sice by to byla prasečina, ale pokud by to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Neviem ako u 6Q2 ale ta nema komfort CAN a u klassiku som si neni istý či to neni podsvietené z vedenia na obrysovky, neviem presne. Preto som sa pytal na BSG ale pokial maš 6Q1 alebo highline 6Q0 tak to svietiť musí ak máš natiahnutý aj komfort CAN do budíkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggan Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Aha, tak to ja se kouknu přesně na to bsg, ale každopádně když to zapojím tak maxik a vše ostatní jde. Jen to podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ak ti dvere ukazuje tak komfort CAN máš. Otázka: Svietia budíky pri zapnutom klúčiku? Aha, tak to ja se kouknu přesně na to bsg, ale každopádně když to zapojím tak maxik a vše ostatní jde. Jen to podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggan Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tak mám 6Q1 s indexem C nakonci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggan Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Myslel jsi jestli když zapnu klíček jestli mi svítí podsvícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Myslel jsi jestli když zapnu klíček jestli mi svítí podsvícení? ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.