najmis Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 jaká je životnost,interval výměny silentbloku motoru...?pokud jsou špatné mužou zpusobovat nějaké vrzání,bouchání..atd...? Mám najeto 107 000Km Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 jaká je životnost,interval výměny silentbloku motoru...?pokud jsou špatné mužou zpusobovat nějaké vrzání,bouchání..atd...?Mám najeto 107 000Km Díky... když nad tím tak myslím, možná to bude tvůj problémek, nějaké problémi se silenbloky motorů jsou a to u RS, tudíž potažmo asi i u tebe, řešení je na anglickém fóru, info má P2M, zkus vyhledávač mám to http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=silentblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 díky.... Mrknu na toa uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 díky.... Mrknu na toa uvidíme.... Tak co? Už něco víš? Koukal jsi na to co jsem popisoval v tom tématu co sem linkoval Jarda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Nevím jaká je životnost ale mě ho měnily po 90 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 díky.... Mrknu na toa uvidíme.... Tak co? Už něco víš? Koukal jsi na to co jsem popisoval v tom tématu co sem linkoval Jarda? Ahoj..ještě jsem nekoukal...nebyl čas,měl jsem celý víkend denní...asi příští víkend.. jinak díky za zájem..určitě dám vědět sem nebo do sekce "moje Fábie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 už jsem na to mrknul.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.