nogi Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Ahoj, je tu někdo ze Severní moravy, nejlépe OV kdo se vyzná v imobilizérech a uměl by mi poradit resp. opravit?? Jedná se o problém, že při startování sem tam žlutá ikonka imobolizéru problikává a auto pak nenastartuju...Budu rád když se nějaký machr najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Ahoj, je tu někdo ze Severní moravy, nejlépe OV kdo se vyzná v imobilizérech a uměl by mi poradit resp. opravit?? Jedná se o problém, že při startování sem tam žlutá ikonka imobolizéru problikává a auto pak nenastartuju...Budu rád když se nějaký machr najde že by byl Cosby ten pravý machr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 jojojojojo. Hlavně napiš,co máš za auto.Pokud první OI,byly chyby ve vedení.Jinak čtecí cívka,ta se neopravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 jojojojojo.Hlavně napiš,co máš za auto.Pokud první OI,byly chyby ve vedení.Jinak čtecí cívka,ta se neopravuje Podívej se na konektor čtecí cívky na spínačce, popř. jej vyčisti. Mám zkušenost, že to zpravidla pomůže. Když ne a cívka je dobrá, chystej se na výměnu štítu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.