Publikováno Duben 13, 200718 r Ahoj, je tu někdo ze Severní moravy, nejlépe OV kdo se vyzná v imobilizérech a uměl by mi poradit resp. opravit?? Jedná se o problém, že při startování sem tam žlutá ikonka imobolizéru problikává a auto pak nenastartuju...Budu rád když se nějaký machr najde
Duben 13, 200718 r Ahoj, je tu někdo ze Severní moravy, nejlépe OV kdo se vyzná v imobilizérech a uměl by mi poradit resp. opravit?? Jedná se o problém, že při startování sem tam žlutá ikonka imobolizéru problikává a auto pak nenastartuju...Budu rád když se nějaký machr najde že by byl Cosby ten pravý machr ?
Duben 13, 200718 r jojojojojo. Hlavně napiš,co máš za auto.Pokud první OI,byly chyby ve vedení.Jinak čtecí cívka,ta se neopravuje
Duben 13, 200718 r jojojojojo.Hlavně napiš,co máš za auto.Pokud první OI,byly chyby ve vedení.Jinak čtecí cívka,ta se neopravuje Podívej se na konektor čtecí cívky na spínačce, popř. jej vyčisti. Mám zkušenost, že to zpravidla pomůže. Když ne a cívka je dobrá, chystej se na výměnu štítu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.