Maverick Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 12.04.2007, 19:12, poloha McDonald u Kauflandu, MB. Bobik zrejme pohanen nesnesitelnym hladem se priritil k okenku McDrivu za doprodu hlasite reprodukce pisne Woman in Love od Liz McLarnon. Nez jsem stacil po svych prekonat cirka 200m abych Bobika osobne pozdravil, Bobik uz drimal v ruce svuj nasup a s jednou korekci pomoci zpetneho chodu se vyritil z prostoru Drive-inu. Na prvnich 50 metrech jeste na parkovisti malem pokrtil cely bok nemeckeho turisty sunouciho se opacnym smerem v novem Passatu. Nez se stacil majitel Passatu rozkoukat, objevil se cmoudik z vyfuku bobikovi 1.4 MPi a ten bleskem zmizel v dali tešíc se na vybornou bastu dietniho charakteru... Bobik - still watching you! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 12.04.2007, 19:12, poloha McDonald u Kauflandu, MB. Bobik zrejme pohanen nesnesitelnym hladem se priritil k okenku McDrivu za doprodu hlasite reprodukce pisne Woman in Love od Liz McLarnon. Nez jsem stacil po svych prekonat cirka 200m abych Bobika osobne pozdravil, Bobik uz drimal v ruce svuj nasup a s jednou korekci pomoci zpetneho chodu se vyritil z prostoru Drive-inu. Na prvnich 50 metrech jeste na parkovisti malem pokrtil cely bok nemeckeho turisty sunouciho se opackym smerem v novem Passatu. Nez se stacil majitel Passatu rozkoukat, objevil se cmoudik z vyfuku bobikovi 1.4 MPi a ten bleskem zmizel v dali tešíc se na vybornou bastu dietniho charakteru... Bobik - still watching you! měl strach, aby mu němec nesežral večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 němci jsou nenažraný.....prasátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak zase spatřen... u McD jsem si koupil svojí oblíbenou zmrzlinku s lentilkama Jináč hudba byla od Kabátů korekce zpětného chodu byla kvůli joudovi v bílý plečce co blokoval odjezd od McD a jouda v Pašíku mě a pana autobusáka málem sestřelil na světelný křižovatce u škodovky, tak jsem u něj přibrzdil zaklepal na čelo ukázal prostředíček a odjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Vic sis netroufl, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Vic sis netroufl, co? proti plnému autobusu to jde ztuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vic sis netroufl, co? z nervózního vystupování z auta už jsem vyrostl... navíc by mi roztála zmrzlinka Teď sedím kousek od místa spatření a jsem úplně nalitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Vic sis netroufl, co? z nervózního vystupování z auta už jsem vyrostl... navíc by mi roztála zmrzlinka Teď sedím kousek od místa spatření a jsem úplně nalitej... Hele loupežníku, nedávno jsi byl spatřen na Čerňáku, a neseděl jsi ve svém autě, jak to vysvětlíš, hm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.