Prochaine Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Už existuje? Nemáte fotku? Myslím přímo škodováckou, ne koncernovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 myslim, ze Romario ho mít bude, ale zatim jenom gumovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Já myslel, že je jenom koženej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 omyl, kůže už není in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Hlavně se kožené nevyrábějí..i ty kožené jsou totiž gumové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Už zde tomu nerozumím??? Já mám origo kožený tříramenný volant s paketem Dynamik, ale nedodával se multifunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Možná by tam šel volat z VW, ten je tříramenej a multifunkční, ale jsou to jen domněnky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Prochy: to neni kůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Už zde tomu nerozumím??? Já mám origo kožený tříramenný volant s paketem Dynamik, ale nedodával se multifunkční. For Prochy Kdyby jsi ten volant prodával tak bych měl zájem. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No přece vím co tam mám. Byl jsem se raději podívat ještě jednou - je v paketu dynamic. Nebo že by se šití dělalo na plastu???? To si děláte srandu né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ještě z jiného úhlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Hlavně se kožené nevyrábějí..i ty kožené jsou totiž gumové No jasne, kuze obsita kolem gumoveho, ale ja bych tam neocekaval ani drevo ci kov Editováno: 16. Duben 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Podle mě máš Prochy ten volant obšitej gumou,že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Podle mě máš Prochy ten volant obšitej gumou,že jo? Romario vám to, hoši, snad řek jasně ne . Ten volant je gumový..tak kruciš proč o tom pořád pochybujete??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23364 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ta kostra volantu je z pravý gůže, ale povrch, kterej držíš je čistá guma, nikdo si z nikoho prdel nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ty vole vy jim davate čočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ty vole vy jim davate čočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ta kostra volantu je z pravý gůže, ale povrch, kterej držíš je čistá guma, nikdo si z nikoho prdel nedělá přesně tak,ještě dodnes si někteří závodníci nechávají potáhnout volant gumou ze staré duše pro lepší přilnavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.