Duben 16, 200718 r Už zde tomu nerozumím??? Já mám origo kožený tříramenný volant s paketem Dynamik, ale nedodával se multifunkční.
Duben 16, 200718 r Možná by tam šel volat z VW, ten je tříramenej a multifunkční, ale jsou to jen domněnky:)
Duben 16, 200718 r Už zde tomu nerozumím??? Já mám origo kožený tříramenný volant s paketem Dynamik, ale nedodával se multifunkční. For Prochy Kdyby jsi ten volant prodával tak bych měl zájem. Dík
Duben 16, 200718 r No přece vím co tam mám. Byl jsem se raději podívat ještě jednou - je v paketu dynamic. Nebo že by se šití dělalo na plastu???? To si děláte srandu né.
Duben 16, 200718 r Hlavně se kožené nevyrábějí..i ty kožené jsou totiž gumové No jasne, kuze obsita kolem gumoveho, ale ja bych tam neocekaval ani drevo ci kov Upraveno Duben 16, 200718 r od Hany
Duben 16, 200718 r Podle mě máš Prochy ten volant obšitej gumou,že jo? Romario vám to, hoši, snad řek jasně ne . Ten volant je gumový..tak kruciš proč o tom pořád pochybujete??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23364
Duben 16, 200718 r ta kostra volantu je z pravý gůže, ale povrch, kterej držíš je čistá guma, nikdo si z nikoho prdel nedělá
Duben 16, 200718 r ta kostra volantu je z pravý gůže, ale povrch, kterej držíš je čistá guma, nikdo si z nikoho prdel nedělá přesně tak,ještě dodnes si někteří závodníci nechávají potáhnout volant gumou ze staré duše pro lepší přilnavost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.