Gune Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Chtěl bych se zeptat........ jestli se dá k navi DX připojit nějaký zesilovač ?? Máte taky někdo schéma zapojení (foto) kde zesík zapojit ? Určitě se někdo najde kdo nebyl spokojený z původním ozvučením (originál výroba). Jestli máte někdo skušenost prosím poraďte jaký zesík a případně jaké repro máte ve svých kárách !! Mám Octavii combi 1,9 TDI rv.2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Chtěl bych se zeptat........ jestli se dá k navi DX připojit nějaký zesilovač ??Máte taky někdo schéma zapojení (foto) kde zesík zapojit ? Určitě se někdo najde kdo nebyl spokojený z původním ozvučením (originál výroba). Jestli máte někdo skušenost prosím poraďte jaký zesík a případně jaké repro máte ve svých kárách !! Mám Octavii combi 1,9 TDI rv.2002. Kdysi jsem to montoval, připojit se dá libovolný zes, akorát jsem řešil nedostatečné vybuzení zesilovače. Takže bych zkusil hledat zes, s velkou citlivosti na vstupech. A připojuje se to do horního miniISA, ten do středu rádia, barva žlutá, jsou tam čtyři výstupy a zapínání zesu(remote). Já to mám zapojené pouze na orig SW, který jsem demontoval z Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Já to taky tedka řeším asi je tam vístup pro zesilovač audio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Já to taky tedka řeším asi je tam vístup pro zesilovač audio? máš to napsaný o příspěvek výš jinak jsme viděl tu redukci v electroworldu asi za 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 náhodou náký schéma by někdo nemnél????????????,,Já sem tu žlutou zdířku vydělal a ted nevím kam příde mínus -a plus,prosím o radu.Díky. PS:nebo by se dala někde obědnat????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) to je jako, když tu člověk mluví s retardama píšu maj to v electroworldu a nebo snad i v stualarmu ale bacha stojí to 250kč, aby jsi Lube zase nebrečel, že je to drahý a i jsem to tu někde zahlídnul popsaný Editováno: 15. Květen 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a i jsem to tu někde zahlídnul popsaný Nikde to nemužu najít,kde to je popsaný??????? Ten mini isa sem vyndal,ale jak tam přídou do toho napojit ty dráty?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 a i jsem to tu někde zahlídnul popsaný Nikde to nemužu najít,kde to je popsaný??????? Ten mini isa sem vyndal,ale jak tam přídou do toho napojit ty dráty?????????? Poslal sem ti SZ, mas tam popis zapojeni. Snazil sem se vyresit problem male citlivosti vystupu pro zesilovac na radiu Gamma, neuspesne :-( Pak sem to vyresil vymenou radia za Pioneera, s tim hraje zesilovac bez problemu, ale protoze uvazuju zase o koupi Skoda radia, zajimalo by me, jesi je nejaka moznost, jak pripojit zesilovac (v mem pripade Magnat x-site 561) ke Skoda radiu. Po pripojeni to sice hraje..ale neni to ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.