Octavianus Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ahoj, mám menší problémek tak doufám, že mi poradíte. Mám pofaceliftovou Oktu I a při průjezdu zatáčkou, nebo při přejetí nerovnosti mi jakoby lupe a skřípe zadní pravé okno. Zkoušel jsem na fóru hledat, ale všem tady vržou jen plasty. Okno jsem zkoušel několikrát stáhnout a vytáhnout, ale ten zvuk je tam pořád. Není to nějak silné, ale když jedu dlouhou cestu, tak už po dvou hodinách bych se z toho zastřelil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 co trosku pritahnout dvere na zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Me to zas dela ve dverich u ridice, neni to v okne ale jako by pod nim, nekde za tlacitky stahovani oken nebo kolem madla, taky pri prejeti nerovnosti a v zatackach nekdy. Ne zeby to bylo nejak moc ale cloveka to obcas na*ere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Me to zas dela ve dverich u ridice, neni to v okne ale jako by pod nim, nekde za tlacitky stahovani oken nebo kolem madla, taky pri prejeti nerovnosti a v zatackach nekdy. Ne zeby to bylo nejak moc ale cloveka to obcas na*ere Mám to stejné, napadlo mě: pomůže např. promazání???? Nevíte? Nezkoušel jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Me to zas dela ve dverich u ridice, neni to v okne ale jako by pod nim, nekde za tlacitky stahovani oken nebo kolem madla, taky pri prejeti nerovnosti a v zatackach nekdy. Ne zeby to bylo nejak moc ale cloveka to obcas na*ere Mám to stejné, napadlo mě: pomůže např. promazání???? Nevíte? Nezkoušel jste? se přidám, mám to úplně stejný jako ty - okýnko u řidiče a dělá to někde dole, takový divný vrzání (i při stahování/vytahování)...zvuk jako z trabanta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 taky mi to dělá ve dveříéch řidiče, ale neřeším to a snažím se nerovnostem vyhýbat když sundáš tapec dveří uvidíš kolik je tam kabelů od elektriky, klidně ti můžou na nerovnostech klepat, někdy se stane, že svazek těch kabelů vyskočí z takového plastového oka a klepe. Taky může klidně klepat stahování oken, prostě je tam toho dost. Jak říkám rozebrat, pokus it se vše přilepit páskou a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) viď nižšie..... Editováno: 17. Duben 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Zrovna v piatok som mal rozobraté šoférove dvere, keď som mal pootvorené okno tak mi to tam vŕzgalo a hrkotalo ako sprosté.... ako vravím, rozobral som to a boli povolené dva šróby tam ako je upevnená sťahovačka okna (čierne torxy tušim 25). Výsledok? Paráda..... Inak, aj zadné pravé mi nechutne vŕzgali a tam mi stačilo vylúpnuť kryt madla a doťiahnuť horný šrób.... tiež to prestalo.... Editováno: 17. Duben 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zrovna v piatok som mal rozobraté šoférove dvere, keď som mal pootvorené okno tak mi to tam vŕzgalo a hrkotalo ako sprosté.... ako vravím, rozobral som to a boli povolené dva šróby tam ako je upevnená sťahovačka okna (čierne torxy tušim 25). Výsledok? Paráda.....Inak, aj zadné pravé mi nechutne vŕzgali a tam mi stačilo vylúpnuť kryt madla a doťiahnuť horný šrób.... tiež to prestalo.... JJ, musím na to taky vlítnout, nebo se z toho za chvíli zblázním (navíc mi vržou asi nějaký ty stabil.gumy, nebo co - já už si fakt připadám, že mám zase po letech trabanta) ...se na to chystám v sobotu - sem zvědavej, jestli to pak dám do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zrovna v piatok som mal rozobraté šoférove dvere, keď som mal pootvorené okno tak mi to tam vŕzgalo a hrkotalo ako sprosté.... ako vravím, rozobral som to a boli povolené dva šróby tam ako je upevnená sťahovačka okna (čierne torxy tušim 25). Výsledok? Paráda.....Inak, aj zadné pravé mi nechutne vŕzgali a tam mi stačilo vylúpnuť kryt madla a doťiahnuť horný šrób.... tiež to prestalo.... JJ, musím na to taky vlítnout, nebo se z toho za chvíli zblázním (navíc mi vržou asi nějaký ty stabil.gumy, nebo co - já už si fakt připadám, že mám zase po letech trabanta) ...se na to chystám v sobotu - sem zvědavej, jestli to pak dám do kupy Aj stabilizačné gumy mi začali vŕzgať minule...... ale premazal som ich WD-čkom a je pokoj zatiaľ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Aj stabilizačné gumy mi začali vŕzgať minule...... ale premazal som ich WD-čkom a je pokoj zatiaľ.... taky jsem uvažoval o tom WDčku, ale doufám že to narozežere tu gumu...snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 WD pomohlo na týdena vrzáni se vrátilo, ted jsem stříknul nějakej olej s mědí a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 WD pomohlo na týdena vrzáni se vrátilo, ted jsem stříknul nějakej olej s mědí a je klid co to je - olej s mědí? poraď prosím značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 (editace) Tak jsem provedl úspěšnou demontáž a montáž tapeců ( 2x poprvé jsem blbě nasadil háček na kliku ). Vrzání jsem odstanil - WDčkem jsem prostříknul ty kolejničky a bylo ticho Jedinej problém, kterej mě stál cca 30minut vztekání byla demontáž kličky na stahování oken (no jo no, mám to socku - kličky i vpředu...), než jsem přišel na ten fígl (posunout směrem ke kličce to spodní kolečko) tak sem myslel, že už to snad urvu . Maj to dobře vychytaný, ale kdo to nikdy nedělal a neví to (zvyklej ze šroubku pod krytkou u Fáčka), tak mu to asi dá zabrat jako mě (nebo jsem třeba jen blbej, nevím... ). Nu což, nikdo se nebude už ptát na "průběh zápasu", ale výsledek se dostavil. Editováno: 22. Duben 2007, autor: ppfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Zrovna v piatok som mal rozobraté šoférove dvere, keď som mal pootvorené okno tak mi to tam vŕzgalo a hrkotalo ako sprosté.... ako vravím, rozobral som to a boli povolené dva šróby tam ako je upevnená sťahovačka okna (čierne torxy tušim 25). Výsledok? Paráda.....Inak, aj zadné pravé mi nechutne vŕzgali a tam mi stačilo vylúpnuť kryt madla a doťiahnuť horný šrób.... tiež to prestalo.... JJ, musím na to taky vlítnout, nebo se z toho za chvíli zblázním (navíc mi vržou asi nějaký ty stabil.gumy, nebo co - já už si fakt připadám, že mám zase po letech trabanta) ...se na to chystám v sobotu - sem zvědavej, jestli to pak dám do kupy Aj stabilizačné gumy mi začali vŕzgať minule...... ale premazal som ich WD-čkom a je pokoj zatiaľ.... ty jo taky mi to klepe v okne u ridice kdyz je otevrene a jedu po nerovnostech .... nekdy mam pocit jak prejedu velkou diru ze mi oko snad spadne dolu do dveri ... jeste ze sem si to precetl uz se chystam delsi dobu ze to rozdelam a este nebyl cas...takhle aspon vim po cem mam jit ... dik za radu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusaq Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Zdravím, nevím přesně jestli mám stejnej problém ale začalo to zadníma dveřma a ted už to sou všechny, jak přejedu díru nebo v zatáčce tam mi to tam vrže jak ve stodváce, ale mě to připadá na oblast zámků nebo co... každopádně za jakoukoli radu dík pač to je fakt na pytel, ty stabilizátorový gumy mě čekaj taky ale tam aspoň vím že až je vyměním tak bude ticho, u těch dveří bych udělal cokoli jen aby to nevrzalo.... kua:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Zdravím, nevím přesně jestli mám stejnej problém ale začalo to zadníma dveřma a ted už to sou všechny, jak přejedu díru nebo v zatáčce tam mi to tam vrže jak ve stodváce, ale mě to připadá na oblast zámků nebo co... každopádně za jakoukoli radu dík pač to je fakt na pytel, ty stabilizátorový gumy mě čekaj taky ale tam aspoň vím že až je vyměním tak bude ticho, u těch dveří bych udělal cokoli jen aby to nevrzalo.... kua:) Já nevím jakej to máš zvuk, ale komášovi to na combi tak divně klapalo a vyřešil to kouskem izolačky na to očko do kterýho se zacvakávaj zámky...tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.