MichalF Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky hraju ... srvr 5 7 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 na S1 a S3 stejny nick jak tu na S2 jsem prebral jiny ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 (editace) taky to zkoušim, uvidim jak mi to půjde zítra se otevíra s9 se mi tak zdá, nebudete to někdo zkoušet? nejsem profík, hraju to chvilku, kdyby někdo zakládal alianci typu octavia club, tak se rád přidám Editováno: 8. Červenec 2007, autor: malec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 taky to zkoušim, uvidim jak mi to půjdezítra se otevíra s9 se mi tak zdá, nebudete to někdo zkoušet? nejsem profík, hraju to chvilku, kdyby někdo zakládal alianci typu octavia club, tak se rád přidám na kterým serveru tu alianci chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 taky to zkoušim, uvidim jak mi to půjdezítra se otevíra s9 se mi tak zdá, nebudete to někdo zkoušet? nejsem profík, hraju to chvilku, kdyby někdo zakládal alianci typu octavia club, tak se rád přidám na kterým serveru tu alianci chceš? mě je to jedno, ale zítra v šest ráno se otevíra s9 - bohužel jsem zítra od rána do večera v práci... jinak zkoušim hrát na s5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2 Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Asi ta vyplienili fabiatici lol Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 hele a co S4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? jestli nejseš daleko, tak bych se došel k tobě podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 S4 tam som ja. hele a co S4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? jestli nejseš daleko, tak bych se došel k tobě podívat Jsme hooodně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? jestli nejseš daleko, tak bych se došel k tobě podívat Jsme hooodně daleko jak to víš? no já si tě proklepnul, nevyplatíš se mi se svou popkou 66 abych na tebe šel 40 hodin... Jsem teď zrušil 2 hráče, oba si zrušili účet. Jeden asi 1200 popka a druhej podobně. Dostali ode mně čočku, tahal jsem od nich pěkně surovin, ale hajzli si raději smazali účet, když viděli, že nemají šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? jestli nejseš daleko, tak bych se došel k tobě podívat Jsme hooodně daleko jak to víš? no já si tě proklepnul, nevyplatíš se mi se svou popkou 66 abych na tebe šel 40 hodin... Jsem teď zrušil 2 hráče, oba si zrušili účet. Jeden asi 1200 popka a druhej podobně. Dostali ode mně čočku, tahal jsem od nich pěkně surovin, ale hajzli si raději smazali účet, když viděli, že nemají šanci. jakej máš nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? jestli nejseš daleko, tak bych se došel k tobě podívat Jsme hooodně daleko jak to víš? no já si tě proklepnul, nevyplatíš se mi se svou popkou 66 abych na tebe šel 40 hodin... Jsem teď zrušil 2 hráče, oba si zrušili účet. Jeden asi 1200 popka a druhej podobně. Dostali ode mně čočku, tahal jsem od nich pěkně surovin, ale hajzli si raději smazali účet, když viděli, že nemají šanci. jakej máš nick? Předmět: Vesnice: octa zaútočil na Angel town Odesláno: dne 18.07.07 v 00:01:14 hod. Útočník octa z Vesnice: octa Jednotky 100 0 200 0 223 127 0 0 0 0 1 Ztráty 43 0 86 0 96 55 0 0 0 0 0 Kořist 8108 9223 5870 2519 Obránce optiplex z Angel town Jednotky 30 500 50 29 45 40 20 0 0 0 1 Ztráty 30 500 50 29 45 40 20 0 0 0 1 Takhle se to dělá Jsem mu poslal pár vojáků na návštěvu. Takhle terorizuju několik vesnic současně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Ty kraaavo tak to hej. Kdo che, ať se přidá, založil jsem alinaci OC - octavia club na serveru S2Někdo mě vyplenil, kdo z vás to byl??? jestli nejseš daleko, tak bych se došel k tobě podívat Jsme hooodně daleko jak to víš? no já si tě proklepnul, nevyplatíš se mi se svou popkou 66 abych na tebe šel 40 hodin... Jsem teď zrušil 2 hráče, oba si zrušili účet. Jeden asi 1200 popka a druhej podobně. Dostali ode mně čočku, tahal jsem od nich pěkně surovin, ale hajzli si raději smazali účet, když viděli, že nemají šanci. jakej máš nick? Předmět: Vesnice: octa zaútočil na Angel town Odesláno: dne 18.07.07 v 00:01:14 hod. Útočník octa z Vesnice: octa Jednotky 100 0 200 0 223 127 0 0 0 0 1 Ztráty 43 0 86 0 96 55 0 0 0 0 0 Kořist 8108 9223 5870 2519 Obránce optiplex z Angel town Jednotky 30 500 50 29 45 40 20 0 0 0 1 Ztráty 30 500 50 29 45 40 20 0 0 0 1 Takhle se to dělá Jsem mu poslal pár vojáků na návštěvu. Takhle terorizuju několik vesnic současně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 S4 tam som ja. hele a co S4? Taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) S4 tam som ja. hele a co S4? Taky tak jste v nějaký ALI? už jsem koukal jste potřebuju se trošku rozehrát kurna moc málo m to zatím dává Editováno: 25. Červenec 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 S4 tam som ja. hele a co S4? Taky tak jste v nějaký ALI? už jsem koukal jste potřebuju se trošku rozehrát kurna moc málo m to zatím dává kde hraješ? Jaký máš jméno? Jestli nejsi daleko, tak bych tě vzal pod svá křídla. Sám dlouho nepřežiješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 S4 tam som ja. hele a co S4? Taky tak jste v nějaký ALI? už jsem koukal jste potřebuju se trošku rozehrát kurna moc málo m to zatím dává kde hraješ? Jaký máš jméno? Jestli nejsi daleko, tak bych tě vzal pod svá křídla. Sám dlouho nepřežiješ. Tome jsem na 4 tam ty asik nehraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jsem na S3 a zrovna si mě tam začal někdo pěkně dávat,,,,nechcete mi pomoct? Jsem tam pod stejným nickem jako tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 S5 - aliance ~P z F~ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 no a já už to moc nehraju, není čas. Alianci kterou jsem založil a dostal ji na asi 150. místo a stále šla kupředu jsem rozpustil. Üčet jsem ještě nezrušil, protože mi to příjde škoda, ale moc aktivní už nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 mě už účet pro jistotu zrušili sami, takže zakládat znova nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.