Mad Mike O2 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo na OII pružiny Eibach - 50 mm, a jaké máte zkušenosti já je mam ale ty co jsou o 30 mm. Chtěl bych auti ještě trošku snížit a nevím jestli se mi chce dávat za podvozek 30000, tak díky za rady M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 je mi jasný, že ode mě to asi moc nevezmeš, ale těch -30mm mas předpokladam na seriových tlumičích. to je možná ještě OK, ale -50mm už je docela dost a to už bych určitě neřešil jenom pružinama, ale shanel bych komplet podvozek. eibach je dobrá firma, těch tvých 30K Kč, za to by se možná už dal sehnat i komplet štelovací podvozek, ale tim si nejsem uplně jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ne, já beru rady od každýho kdo o tom něco ví. Jo za 30 se dá sehnat štelovák, ale to budu muset přišetřit Tak myslíš že dát na origo tlumiče pružiny -50 mm že to nebude dělat dobrotu ? Jasně ten štelovák by se mi líbil víc i skrz tu naši zimu to škrtam už ted ale tak cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no ja řešil to samý, chtěl jsem aspon -40mm, hledal podvozky a ten co se mi líbil byl za 40K Kč, to uz je masakr, tak sem dal ty origo tlumiče s pérama co nabízí škoda jako příslušenství a kašlu na to. podle mýho je 50mm na seriový tlumiče moc, tlumič je počítanej(aspon ten co je origo na autě) na spojení s určitou pružinou a tou výměnnou vlastně měníš jeho charakteristiku... podvozek je dost dulezita část auta a hlavně si myslim, že těmahle pérama by ti auto brutálně ztvrdlo a poskakovalo by to jako koza. bejt tebou, tak fakt přišetřim. ono je blbý, že na OII se těhle věcí zatim moc nedělá, KONI, KW atd snad ještě vůbec nic v nabídce nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Hm KW dělá ale jsou to šílený prachy ! Pak ještě nejlíp překopat motor, už mě to začíná štvát.... Eibach tam má dva podvozky jeden za 20000 a druhej za 25000 ale nevíc co nemá ten levnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 sázel bych na štelování tuhosti. jako ja uz nic do auta dávat nebudu, motor je linej jak svině, takze to nema smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 A to máš 77 KW ? Nj nevim nevim jestli do toho budu ještě vrážet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 jo, 77kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak to nech chipnout. Kdyby někdo věděl o nějakym dobrym podvozku za slušnej peníz tak napište, díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 to už mam za sebou, shořela spojka, ted uz mam strach do toho znova jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to už mam za sebou, shořela spojka, ted uz mam strach do toho znova jít Musíš koupit pořádnou spojku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Jinak 5cm dolu na origo tlumičích nebude dělat dobrotu. Nejen že jízdní vlastnosti budou na nic, ale ještě ti ty tlumiče za chvilku vytečou a stejně budeš kupovat jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Koupil jsem si pred rokem pruziny a tlumice z RS combi a chci je dat na 77KW combi o kolik to pujde dolu????? Vyplati se to ??? JIzdni vlastnosti atd... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Vasekk: to se snadno říká, ale ještě nikdo mi neřek, kde koupim silnější spojku pro OII Harley: čoveče a jaktože je tam ještě nemáš? jizdni vlastnosti urcite lepsi nez jaky mas ted, dolů to pujde podle toho, jestli mas sportovni podvozek kterej davaj se pegasama, jestli jo, tak si myslim, ze maximalne 1cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Vasekk: to se snadno říká, ale ještě nikdo mi neřek, kde koupim silnější spojku pro OIIHarley: čoveče a jaktože je tam ještě nemáš? jizdni vlastnosti urcite lepsi nez jaky mas ted, dolů to pujde podle toho, jestli mas sportovni podvozek kterej davaj se pegasama, jestli jo, tak si myslim, ze maximalne 1cm. No nemam. Ted tam mam uplne to obycejne a puvodni co bylo na 1,9 TdI Elegance 77KW takze standart. A ty tlumice i pruziny (oboji) je z RS octavie combi. Bylo to vse asi za nejakych 7 tis. Ten kluk ze pry to napred da na prodej a pak kdyz to nikdo nechtel mi to nechal za celkem levno. Jen jsem se za rok jeste nerozhoupal to tam nechat nasadit. Porad jsem zkoumal jestli to pujde na tu moji a jestli neni rozdil benzin diesel a tak, abych neco nedokur... , ale vypada to ze je tam mit muzu tak to asi konecne necham prehodit a uvidim.....Jen nalozim asi o 100Kg mene .... maji mensi nosnost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 to je jedno jestli 1.9 nebo 2.0, zalezi na kolech, jestlis to koupil na 17kach tak uz mas sportovni podvozek z vyroby, tam bude pokles mensi nez kdybys to mel na 16kach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 to je jedno jestli 1.9 nebo 2.0, zalezi na kolech, jestlis to koupil na 17kach tak uz mas sportovni podvozek z vyroby, tam bude pokles mensi nez kdybys to mel na 16kach No jo kdyz ja to mam na 15kach.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Vasekk: to se snadno říká, ale ještě nikdo mi neřek, kde koupim silnější spojku pro OII To Luke: a proč nezkusíš chip od cimbu? Ten to udělá na 110kW, což by mělo stačit a spojka by neměla utrpět ne? Jinak by to přeci nedělali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 to je jedno jestli 1.9 nebo 2.0, zalezi na kolech, jestlis to koupil na 17kach tak uz mas sportovni podvozek z vyroby, tam bude pokles mensi nez kdybys to mel na 16kach No jo kdyz ja to mam na 15kach.......... 15 nebo 16, to uz je jeden a ten samej podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 kolik myslíš, že jsem měl? 110kW a 355Nm, skoro stejny hodnoty jako Cimbu, s tim, ze samozřejmě dost citelnej rozdil v ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 cimbu je na <> za ty prachy... to ti na parkovisti u tesca udelaji stejne chipy mladi smradi kdyz se zadari.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 cimbu je na <> za ty prachy...to ti na parkovisti u tesca udelaji stejne chipy mladi smradi kdyz se zadari.. a pak taky mozna v <> budes, s podpalenym pistem viz foto na strankach cimbu o kterych tak hezky pises.Oni obcas dost casto ti mladi smradi jak rikas nevi co ti z autem delaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Bodie: na to ani nemělo smysl reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Mam v plane kupit sportove pruziny O2sedan 2.0TDi,ale neviem ci 50mm alebo 55mm,kde zistim ake mam? lebo neviem kde a co mam merat.. A este mate nejake skusenosti so znackami weitec, interalloy, supersport atd? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 nikto nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.