Petr Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Prosím o pomoc (!) Zařadím zpátečku, ale auto jede stále dopředu???? Dozadu ani ťuk... NEVÍTE CO TO, ČÍM TO???? Help me, please... Všem již dopředu děkuji za radu a pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Nikdo nic??? Neměl někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Nikdo nic??? Neměl někdo podobnou zkušenost? Měl jsem takovou "zkušenost" , ale jen tenkrát, když jsem nedostatečně zatlačil řadící páku a tak mi tam skočila místo zpátečky jednička. Nemáš podobný "problém"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Nikdo nic??? Neměl někdo podobnou zkušenost? Měl jsem takovou "zkušenost" , ale jen tenkrát, když jsem nedostatečně zatlačil řadící páku a tak mi tam skočila místo zpátečky jednička. Nemáš podobný "problém"? Honzo ahoj kdepak, s autím odejel otec. Rozdělal středový panel a popisoval mi, co viděl. Rozlomil se nějaký plast, či co? Co asi drží ty táhla (???) Nevím jestli to říkám správně... Dá se to sehnat nové??? Nevíte? (vrakoviště) Je třeba znovu nechat seštelovat řazení? Někdo nějakou zkušenost s tímto nemáte? Děkuji za odpovědi všem... Editováno: 16. Duben 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Mě se něco podobnýho stalo na Fábce šly zařadit jenom 1,3 a 5 dojel jsem do servisu a ani né za pět minut bylo auto opravený prý něco vyměnili nějaká podložka či čo už si to moc nepamatuju servisák tvrdil, prej závada tak za 20 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.