Kokeš Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Mám takový problém,když chci zařadit první stupeň,tak při řazení se ozývá (doufám že z převodovky,jinak nedovedu říct kde by to mohlo bejt) takové nepatrné tiché drnčení,jakokdyby tam byly rolničky,takové malé cinknutí. Nevíte co by to mohlo bejt a kolik by stála přibližně oprava?Auto má najeto 15 000.Mám podezření na synchrony. díky P.S.:jestli je to tady už někde řešený,tak se omlouvám,nenašel sem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 neco podobneho jsem zazil na felde. jedna z lamel se na jedne strane utrhla. ale u nove prevodovky je to divne. dalsimi symptomy byla nemoznost zarazeni / vyrazeni rychlostniho stupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 S tim nezarazenim to znam, jak ve felde, tak ve fabii. Se mi stava, ze obcas tam nemuzu narvat jednicku...no a pak asi znate ten zvuk ozubenych kol do sebe nezapadlych..:-( co pomaha je vyradit vyslapnout spojku, seslapnout a zaradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.