MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Nevite o nejakem bazaru kde se specializujou na obytne privesy ? Slysel sem, ze je nejakej v Praglu, ale bohuzel nevim kde. Dik Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 no tuším, že snad někd e Libeňskýho mostu, ale tuty to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Nasel sem toto : http://www.karavany-praha.cz/main.php?id=kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Když pojedeš z Čerňáku do centra, za Rajskou zahradou doprava /skoro rovně/ do Vysočan tak hned za tou velkou světelnou křižovatkou je něco. Ale možná je to ten bazar co máš odkaz nahoře. Chceš si koupit něco většího než je Octa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Na silnici mezi MB a Sobotkou v Martinovicích, byl jsem tam vloni-jen tak se podívat a měli jich tam od malejch až po velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Napiš FOXovi, jeho šéf má karavan na dvoře a co já vím, říkal něco o prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Napiš FOXovi, jeho šéf má karavan na dvoře a co já vím, říkal něco o prodeji. Diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Napiš FOXovi, jeho šéf má karavan na dvoře a co já vím, říkal něco o prodeji. co?že vo tom nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Napiš FOXovi, jeho šéf má karavan na dvoře a co já vím, říkal něco o prodeji. co?že vo tom nevim Uz ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.