treid Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Ahoj chtel jsem se zeptat neresil jste nekdo nasledujici problemy, 1/ vrzajici sedacka u ridice - mam sedacky z paketu Dynamic a vrze me pravdepodobne neco v operadle sedacky na nejakou chvilku vzdy pomuze pootocit kolesem pro naklon operadla ale za chvili to vrze zase .. 2/pri prudkem zrychleni na 1 - 2 rychlostni stupen me neco jakoby lupne nekde z predni casti auta nekdy se me zda ze je to nekde z prostredku ale spise v interieru .. napadlo me zdali nekdo nejak spatne neusadil plasty kdyz me montovali construct ale to je otazka .. je to bud jedno takovy prasknuti ale zavisi na tom jak moc pridam pokud hodne tak nekde je to tahlejsi a vice za sebou tusim ze me to udelalo uz i na zpatecku ...Deje se tak i pri prudkem brzdeni z nizke rychlosti. Jinak samozrjeme neresim nejake drobne lupani z palubky atd.. ale tyhle dve veci me fakt s**** Budu rad za jakykoliv tip, Diky EDIT: pardon spatna sekce muze nekdo presunout do Interieru ? diky Editováno: 17. Duben 2007, autor: treid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Máš to presunuté. A to auto už nie je v záruke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Mě začalo lupat teď po ránu kdy je chladno a odpoledne jen co se ohřeje je to ok Je to v prostoru kapličky možná trochu na střed ... Co s tím? Auto je v záruce a tak se chystám na servis. Problém je, že mě to rozčiluje ráno po cestě do práce odpoledne je klid a teď jak to dokázat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 radši si zvykni, oni ti to možná rozeberou a složí a pak ti to začne lupat jinde. neznam auto, ktery by nedelalo zadny zvuky co nema, i medved za 5mega ti casem zacne nekde rezonovat nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 radši si zvykni, oni ti to možná rozeberou a složí a pak ti to začne lupat jinde. neznam auto, ktery by nedelalo zadny zvuky co nema, i medved za 5mega ti casem zacne nekde rezonovat nebo tak něco presne tak - bohuzel si zacinam zvykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Praskavé zvuky z palubky: nevhodně zvolená kombinace materiálu větrací lišty pod předním oknem. Vyměněno v záruce bez problémů, od té doby klid. Jinak samozřejmě špína a bordel v autě, jako vždy když to dám do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 No musím tedy říct,že Superb není Mercedes,ale nikde mi nic neskřípalo,nevrzalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tak to by muselo znamenat, ze Superb je nejlepší kára na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Luke - súhlas, aj A8 sa už ozýva, bavorák tiež. Ten je asi najhorší, zlatá Fabia I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A nevíte, čím může být způsobený takový mírný polupávání při prvním náběhu klimatizace (myslím, když je vyplý ECON nebo se vypne).. vždycky to první minutku párkrát polupe různě po palubce a pak už vůbec. Když se pak zas při jízdě zapne ECON a vypne, tak nic, jen vždy poprvý. Nic strašnýho, s dieslem by to bylo asi i dost složitě zpozorovatelný, ale zajímalo by mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 To je ťažké povedať. Napadajú ma 2 dôvody. Jeden môže byť posun klapky, ktorá nastavuje teplotu vzduchu, tá vydáva také tichunké lupkanie keď sa posúva a druhá možnosť je pracovanie plastových dielov, ktoré sa po spustení klimatizácie začnú ochladzovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Tak mi technik ve Škodě řekl, že je to právě tím ochlazováním nahřátých plastů, ale že vadný to nemám, že už se s tím u OII setkal a to i mnohem silnějším lupkáním. Kdyby to pokračovalo dál v jízdě, tak je to na výměnu, ale když pouze ze začátku, tak je to normální a nemá smysl to řešit. Editováno: 18. Květen 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Praskavé zvuky z palubky: nevhodně zvolená kombinace materiálu větrací lišty pod předním oknem. Vyměněno v záruce bez problémů, od té doby klid. Jinak samozřejmě špína a bordel v autě, jako vždy když to dám do servisu. Je na to nejake sdeleni? Robi mi to uz pol roka a za 2 tyzdne konci zaruka....poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Praskavé zvuky z palubky: nevhodně zvolená kombinace materiálu větrací lišty pod předním oknem. Vyměněno v záruce bez problémů, od té doby klid. Jinak samozřejmě špína a bordel v autě, jako vždy když to dám do servisu. Je na to nejake sdeleni? Robi mi to uz pol roka a za 2 tyzdne konci zaruka....poradte Ano je na to sděleni, tak rychle utíkej do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.