FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Už se vám někomu stalo,že přestalo svítit podsvícení vypínače na světla? Nebo sem jedinej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Mně osobně ne(zaplať pán bůh). Ale nějak mi chybí, co ti na tom nejde opravit. Nejde ti ten vypínač vytáhnout nebo je žárovka v poho a nesvítí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) Nesvítí podsvícení přímo toho vypínače. Martin mi řikal že mi asi nic jinýho nezbude než ho vyhodit a koupit novej.Ale funguje-tak sem to neřešil.Ale spíš mě jen zajímalo jestli se to už někomu nestalo a šlo to opravit. Editováno: 18. Duben 2007, autor: FOX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 to se to fakt nikomu nestalo?Jako ne že by mi to tolik vadilo....ale je mi líto ho zahodit, když funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 to se to fakt nikomu nestalo?Jako ne že by mi to tolik vadilo....ale je mi líto ho zahodit, když funguje. Ahoj zkusil jsi vyměnit diody? resp přehodit ty, co svítí tam, co to nesvítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Premeraj diody, a v pripade nefunkcnosti vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 diody sem aztim nezkoumal.Nepředpokládal sem že by mohli být špatný.Vyzkoušíme uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.