Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

za nejakej den budu montovat origo loketku do predfacelifotove OI,

nejakej navod uz jsem studoval a melo by to byt jasny ale i tak jestli muzete pripsat nejaky poznatky o montazi budu moc rad,

prihozeni fotek jak vypada a kde presne se dela ta dira do tunelu taky ocenim :)

diky moc

Upraveno od zdsamct

montáž jsem dělal loni v létě, bohužel bez fotek. Za 2 hodiny jsem to měl hotový, a to jsem se ještě loudal . vyřízneš akorát ten čtverec, kterej je před zadním popelníkem a bez problému.

• Autor
montáž jsem dělal loni v létě, bohužel bez fotek. Za 2 hodiny jsem to měl hotový, a to jsem se ještě loudal . vyřízneš akorát ten čtverec, kterej je před zadním popelníkem a bez problému.

jasny ,dekuju,nemuzes vyfotit jak to vypada namontovany?

jj, jen musíš chvilu vydržet, ale určitě ti sem něco hodím, ale pár dní to potrvá

dělal jsem to loni

vyndáš popelník, který je vzadu na středovém panelu za ruční brzdou, jsou tam dva křížové šrouby, ty vyšroubuješ a celý ten plast vycvakneš kousek nahoru od ruční brzby a pak jenom přetýhneš přes ručku a je venku. K loketce mušíš mít dva šrouby s matkama a jeden takový "nastavovací"( dávali ho myslím i k defenloku) no a trojnožku jednoduše přišroubuješ ke šroubu ruční brzdy a zbylé dva k podlaze, kde je pro tento účel už připravený úchyt. Nezapomeň, že musíš odšroubovat trojnožku od opěrky abys to tam mohl dát. Pak vrátiš plast zase přes ručku a přišroubuješ zpět opěrku, ten středový plast na dva křížové šrouby dotáhni až po tom co přišroubuješ opěrku zase na trojnožku, aby ho mohl lehce posouvat a všechno ti tam padlo, pak to dotáhneš a vrátíš popelník.

opatrně na šroub co drží trojnožku s operkou, je to v hliníku a kamoš už to strhl a musel řezat nový závit.

• Autor

dekuji moc :palec2::palec2::palec2:

jen bych zase poprosil o fotku jak jak to vypada namontovany v aute,nejlip ze zadniich sedacek,kdyby slo tak aby byl videt ten popelnik i loketka

,predstavu asi mam ale rad bych to videl nez zacnu delat diru do tunelu

Čau, jsou to asi 4 roky co jsem to dělal. Vypadá to takhle. Jinak dík za ty světla, jak to přijde tak se ozvu. -_-

post-1133-1177263692_thumb.jpg

Ještě jedna zepředu

Nějak mi to nejde vložit

post-1133-1177264701_thumb.jpg

• Autor

diky moc,to je ono, :palec2:

jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze

jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta

JJ. To je takové měkké gumové těsnění, používáme to v práci. ;)

jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze

A kde ze sis ji objednaval ? :)

• Autor

A kde ze sis ji objednaval ? :)

tu loketku?ted v tydnu byla tady v bazaru a nekdy koncem pristiho tydne bych ji mel mit doma

dobrý den,

mám dotaz, dnes jsem si koupil loketní opěrku do octavky, ale nemám k ní šrouby ... je nutný mít ten nastavovací šroub, neboje možný ho něčím nahradit ???

díky ...

dobrý den,

mám dotaz, dnes jsem si koupil loketní opěrku do octavky, ale nemám k ní šrouby ... je nutný mít ten nastavovací šroub, neboje možný ho něčím nahradit ???

díky ...

Všechno jde, když se chce:-D

Včera jsem koupil loketku s trojnožkou a taky bez nastavovacího šroubu. Zatím jsem nahradil stávající matici za jinou(bez té podložky),tak aby mi koukal o trochu víc zavit. Na něj sem namontoval další matici (zas aby závit byl v polovině) no a do něj jsem dal šroub kterým jsem přichytil tu trojnožku.

Je to ale jen provizorium, zítra si v práci vytočím nový nastavovací šroub (kdo to měl vydržet čekat až do zítřka:-D)

Jinak přeju hodně zdaru s montáží.

• Autor

tak loketka namontovana,neni to opravdu zadny problem

pro pripadne dalsi montaze pridam nejake foto:

po oddelani popelniku se odkryji dva sroubky /na fotce je uz jeden vysroubovan/

post-2881-1178017526_thumb.jpg

• Autor

prisroubovan drzak

post-2881-1178017600_thumb.jpg

post-2881-1178017608_thumb.jpg

Upraveno od zdsamct

• Autor

drzak prikryt vyriznutym tunelem

post-2881-1178017704_thumb.jpg

• Autor

lotetka namontovana,

pri montazi doslo i k uprave tunelu a nasazeni kozene rucni brzdy

diry zepredu budou zadelany v dohledne dobe :)

post-2881-1178017878_thumb.jpg

post-2881-1178017886_thumb.jpg

post-2881-1178017892_thumb.jpg

Pěkné :palec2: ještě zapravit a hotovka.

Jak kdyby tam ta loketka byla už z výroby :-)

• Autor

jasne,zapravime a bude to parada

dneska bylo prvnich par km a opirani je fajn vec :):):)

mě to teda trvalo než jsem si s tím zvykl jezdit po městě (časté řazení), ale teď už to bez ní nejde.

• Autor

razeni neni problem,ale v zime asi musi jit nahoru kvuli rucce :)

loketka je suprová věc, když jdu na ruční brzdu, tak vím, že musím trochu zboku, ale loketka je k nezaplacení.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.