Publikováno Duben 18, 200718 r za nejakej den budu montovat origo loketku do predfacelifotove OI, nejakej navod uz jsem studoval a melo by to byt jasny ale i tak jestli muzete pripsat nejaky poznatky o montazi budu moc rad, prihozeni fotek jak vypada a kde presne se dela ta dira do tunelu taky ocenim diky moc Upraveno Duben 18, 200718 r od zdsamct
Duben 19, 200718 r montáž jsem dělal loni v létě, bohužel bez fotek. Za 2 hodiny jsem to měl hotový, a to jsem se ještě loudal . vyřízneš akorát ten čtverec, kterej je před zadním popelníkem a bez problému.
Duben 19, 200718 r Autor montáž jsem dělal loni v létě, bohužel bez fotek. Za 2 hodiny jsem to měl hotový, a to jsem se ještě loudal . vyřízneš akorát ten čtverec, kterej je před zadním popelníkem a bez problému. jasny ,dekuju,nemuzes vyfotit jak to vypada namontovany?
Duben 20, 200718 r dělal jsem to loni vyndáš popelník, který je vzadu na středovém panelu za ruční brzdou, jsou tam dva křížové šrouby, ty vyšroubuješ a celý ten plast vycvakneš kousek nahoru od ruční brzby a pak jenom přetýhneš přes ručku a je venku. K loketce mušíš mít dva šrouby s matkama a jeden takový "nastavovací"( dávali ho myslím i k defenloku) no a trojnožku jednoduše přišroubuješ ke šroubu ruční brzdy a zbylé dva k podlaze, kde je pro tento účel už připravený úchyt. Nezapomeň, že musíš odšroubovat trojnožku od opěrky abys to tam mohl dát. Pak vrátiš plast zase přes ručku a přišroubuješ zpět opěrku, ten středový plast na dva křížové šrouby dotáhni až po tom co přišroubuješ opěrku zase na trojnožku, aby ho mohl lehce posouvat a všechno ti tam padlo, pak to dotáhneš a vrátíš popelník. opatrně na šroub co drží trojnožku s operkou, je to v hliníku a kamoš už to strhl a musel řezat nový závit.
Duben 20, 200718 r Autor dekuji moc jen bych zase poprosil o fotku jak jak to vypada namontovany v aute,nejlip ze zadniich sedacek,kdyby slo tak aby byl videt ten popelnik i loketka ,predstavu asi mam ale rad bych to videl nez zacnu delat diru do tunelu
Duben 22, 200718 r Čau, jsou to asi 4 roky co jsem to dělal. Vypadá to takhle. Jinak dík za ty světla, jak to přijde tak se ozvu.
Duben 22, 200718 r Autor diky moc,to je ono, jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta
Duben 22, 200718 r diky moc,to je ono, jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta A kde ze sis ji objednaval ?
Duben 22, 200718 r Autor diky moc,to je ono, jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta A kde ze sis ji objednaval ? tu loketku?ted v tydnu byla tady v bazaru a nekdy koncem pristiho tydne bych ji mel mit doma
Duben 27, 200718 r dobrý den, mám dotaz, dnes jsem si koupil loketní opěrku do octavky, ale nemám k ní šrouby ... je nutný mít ten nastavovací šroub, neboje možný ho něčím nahradit ??? díky ...
Květen 1, 200718 r dobrý den,mám dotaz, dnes jsem si koupil loketní opěrku do octavky, ale nemám k ní šrouby ... je nutný mít ten nastavovací šroub, neboje možný ho něčím nahradit ??? díky ... Všechno jde, když se chce:-D Včera jsem koupil loketku s trojnožkou a taky bez nastavovacího šroubu. Zatím jsem nahradil stávající matici za jinou(bez té podložky),tak aby mi koukal o trochu víc zavit. Na něj sem namontoval další matici (zas aby závit byl v polovině) no a do něj jsem dal šroub kterým jsem přichytil tu trojnožku. Je to ale jen provizorium, zítra si v práci vytočím nový nastavovací šroub (kdo to měl vydržet čekat až do zítřka:-D) Jinak přeju hodně zdaru s montáží.
Květen 1, 200718 r Autor tak loketka namontovana,neni to opravdu zadny problem pro pripadne dalsi montaze pridam nejake foto: po oddelani popelniku se odkryji dva sroubky /na fotce je uz jeden vysroubovan/
Květen 1, 200718 r Autor lotetka namontovana, pri montazi doslo i k uprave tunelu a nasazeni kozene rucni brzdy diry zepredu budou zadelany v dohledne dobe
Květen 2, 200718 r Autor jasne,zapravime a bude to parada dneska bylo prvnich par km a opirani je fajn vec
Květen 4, 200718 r mě to teda trvalo než jsem si s tím zvykl jezdit po městě (časté řazení), ale teď už to bez ní nejde.
Květen 4, 200718 r loketka je suprová věc, když jdu na ruční brzdu, tak vím, že musím trochu zboku, ale loketka je k nezaplacení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.