zdsamct Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) za nejakej den budu montovat origo loketku do predfacelifotove OI, nejakej navod uz jsem studoval a melo by to byt jasny ale i tak jestli muzete pripsat nejaky poznatky o montazi budu moc rad, prihozeni fotek jak vypada a kde presne se dela ta dira do tunelu taky ocenim diky moc Editováno: 18. Duben 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 montáž jsem dělal loni v létě, bohužel bez fotek. Za 2 hodiny jsem to měl hotový, a to jsem se ještě loudal . vyřízneš akorát ten čtverec, kterej je před zadním popelníkem a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 montáž jsem dělal loni v létě, bohužel bez fotek. Za 2 hodiny jsem to měl hotový, a to jsem se ještě loudal . vyřízneš akorát ten čtverec, kterej je před zadním popelníkem a bez problému. jasny ,dekuju,nemuzes vyfotit jak to vypada namontovany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 jj, jen musíš chvilu vydržet, ale určitě ti sem něco hodím, ale pár dní to potrvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 dělal jsem to loni vyndáš popelník, který je vzadu na středovém panelu za ruční brzdou, jsou tam dva křížové šrouby, ty vyšroubuješ a celý ten plast vycvakneš kousek nahoru od ruční brzby a pak jenom přetýhneš přes ručku a je venku. K loketce mušíš mít dva šrouby s matkama a jeden takový "nastavovací"( dávali ho myslím i k defenloku) no a trojnožku jednoduše přišroubuješ ke šroubu ruční brzdy a zbylé dva k podlaze, kde je pro tento účel už připravený úchyt. Nezapomeň, že musíš odšroubovat trojnožku od opěrky abys to tam mohl dát. Pak vrátiš plast zase přes ručku a přišroubuješ zpět opěrku, ten středový plast na dva křížové šrouby dotáhni až po tom co přišroubuješ opěrku zase na trojnožku, aby ho mohl lehce posouvat a všechno ti tam padlo, pak to dotáhneš a vrátíš popelník. opatrně na šroub co drží trojnožku s operkou, je to v hliníku a kamoš už to strhl a musel řezat nový závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 dekuji moc jen bych zase poprosil o fotku jak jak to vypada namontovany v aute,nejlip ze zadniich sedacek,kdyby slo tak aby byl videt ten popelnik i loketka ,predstavu asi mam ale rad bych to videl nez zacnu delat diru do tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Čau, jsou to asi 4 roky co jsem to dělal. Vypadá to takhle. Jinak dík za ty světla, jak to přijde tak se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Ještě jedna zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Nějak mi to nejde vložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 diky moc,to je ono, jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 JJ. To je takové měkké gumové těsnění, používáme to v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 diky moc,to je ono, jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta A kde ze sis ji objednaval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 diky moc,to je ono, jen se zase zeptam.....na te fotce zepredu .....ten plastik mezi loketkou a tunelem je asi neco dodatecnyho ze jinak doufam ze svetla dorazi vporadku,ceska posta je ceska posta A kde ze sis ji objednaval ? tu loketku?ted v tydnu byla tady v bazaru a nekdy koncem pristiho tydne bych ji mel mit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki.nofear Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 dobrý den, mám dotaz, dnes jsem si koupil loketní opěrku do octavky, ale nemám k ní šrouby ... je nutný mít ten nastavovací šroub, neboje možný ho něčím nahradit ??? díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaBenda Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 dobrý den,mám dotaz, dnes jsem si koupil loketní opěrku do octavky, ale nemám k ní šrouby ... je nutný mít ten nastavovací šroub, neboje možný ho něčím nahradit ??? díky ... Všechno jde, když se chce:-D Včera jsem koupil loketku s trojnožkou a taky bez nastavovacího šroubu. Zatím jsem nahradil stávající matici za jinou(bez té podložky),tak aby mi koukal o trochu víc zavit. Na něj sem namontoval další matici (zas aby závit byl v polovině) no a do něj jsem dal šroub kterým jsem přichytil tu trojnožku. Je to ale jen provizorium, zítra si v práci vytočím nový nastavovací šroub (kdo to měl vydržet čekat až do zítřka:-D) Jinak přeju hodně zdaru s montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 tak loketka namontovana,neni to opravdu zadny problem pro pripadne dalsi montaze pridam nejake foto: po oddelani popelniku se odkryji dva sroubky /na fotce je uz jeden vysroubovan/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 (editace) prisroubovan drzak Editováno: 1. Květen 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 drzak prikryt vyriznutym tunelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 lotetka namontovana, pri montazi doslo i k uprave tunelu a nasazeni kozene rucni brzdy diry zepredu budou zadelany v dohledne dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Pěkné ještě zapravit a hotovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Jak kdyby tam ta loketka byla už z výroby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 jasne,zapravime a bude to parada dneska bylo prvnich par km a opirani je fajn vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 mě to teda trvalo než jsem si s tím zvykl jezdit po městě (časté řazení), ale teď už to bez ní nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 4. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 razeni neni problem,ale v zime asi musi jit nahoru kvuli rucce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 loketka je suprová věc, když jdu na ruční brzdu, tak vím, že musím trochu zboku, ale loketka je k nezaplacení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.