Tamraton Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.A co shaniš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.A co shaniš? Pár věcí jako třeba stropní čtecí světlo. Světýlko do kastlíku. a podobný kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.A co shaniš? Pár věcí jako třeba stropní čtecí světlo. Světýlko do kastlíku. a podobný kraviny. Na vysočine nevim ale v Brne by se neco našlo nebo co mam po ceste je www.eurovrak.cz a je fakt veliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Jo dík moc, ale celkem dálka z jihlavy. Snad až bude cesta kolem. Jinak vypadá že by se tam dalo něco sehnat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezmar Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Připojuji se k prosbě o pomoc, při hledání ŠKODA-hřbitova v regionu vysočiny. Bohužel ani Pelhřimovsko nenabízí vrakoviště této vyhlášené značky vozidel. (dokonce snad ani žádné jiné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 eurovrak je drahý pár lidí tam nakupovalo a když sem slyšel ty ceny ... já tam chtěl koupit stahování na okna a v replice to vyšlo levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 potvrzuji...eurovrak jsou zlodeji....nekoupil bych tam uz ni klicku na dvere. Ceny maji 500, 1000, 1500 atd. Vetsinou se jedna o pulku z doporucene ceny origo dilu. Nedaji ti zadnou zaruku. Jednou v zivote jsem tam kupoval saharu na fabku, borec ji donesl, roztocil a zaplatil jsem 1500. Podruhe jsem tam volal skrze zamek ve dverich...tak arogantniho cloveka jsem uz dlouho neslysel. Zlodeji to jsou....nechapu jak tam lidi muzou nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.