TomTailor Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Neboj určitě tam jsou, zadní nápravu bez pružiny používá Citroen a ještě někdo myslím, ale fabka ji má,není přímo na tlumiči (vzadu).Stačí se jen lépe podívat mám taky combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 To si pis ze tam jsou. Jak by to asi drzelo nahore? Nesmis se divat z boku ale zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Tady je vidět kde pružiny jsou je to fotka Klácova auta snad se nebude zlobit taky 1.2HTP Combi Editováno: 20. Duben 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Tady je vidět kde pružiny jsou je to fotka Klácova auta snad se nebude zlobit taky 1.2HTP Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTailor Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 čéče fákt tam jsou Díkec chlapy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.