Publikováno Duben 19, 200718 r Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O
Duben 20, 200718 r Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Neboj určitě tam jsou, zadní nápravu bez pružiny používá Citroen a ještě někdo myslím, ale fabka ji má,není přímo na tlumiči (vzadu).Stačí se jen lépe podívat mám taky combi.
Duben 20, 200718 r To si pis ze tam jsou. Jak by to asi drzelo nahore? Nesmis se divat z boku ale zezadu.
Duben 20, 200718 r Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Tady je vidět kde pružiny jsou je to fotka Klácova auta snad se nebude zlobit taky 1.2HTP Combi Upraveno Duben 20, 200718 r od alpako
Duben 20, 200718 r Ahoj chci se zeptat včera jsem koukal na pružiny že si koupím snížené ale ať koukám jak koukám tak nemůžu najít v zadu prižiny... Ve předu jsou ale v zadu nevím jestli jso uněkde schvoaný. Mám Combíka a je to rok 2005 tak nevím kam sem mi poděli... něbo jestli jsou snad někde schovaný?? :-O Tady je vidět kde pružiny jsou je to fotka Klácova auta snad se nebude zlobit taky 1.2HTP Combi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.