lukkkas123 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Ahoj potřeboval bych poradit. Dají se rozdělat u této novějsí octavie světla?? Mám strašně spinavé ve vnitř skla. ( jak už tu bylo uvedeno mléčný prach. Potřeboval bych je rozdělat a vyčistit . Můžete někdo poradit jak? Případně jestli je někde návod na rozdělání. Děkuji moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Ahoj potřeboval bych poradit. Dají se rozdělat u této novějsí octavie světla?? Mám strašně spinavé ve vnitř skla. ( jak už tu bylo uvedeno mléčný prach. Potřeboval bych je rozdělat a vyčistit . Můžete někdo poradit jak? Případně jestli je někde návod na rozdělání. Děkuji moc za radu. jestli novější Oktulí myslíš O1-face, tak tam máš smůlu, to nerozděláš, jediná šance -lampu vyndat, nalejt do ní ředěnej saponát protřepat, vypláchnout a pořádně sušit.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ahoj potřeboval bych poradit. Dají se rozdělat u této novějsí octavie světla?? Mám strašně spinavé ve vnitř skla. ( jak už tu bylo uvedeno mléčný prach. Potřeboval bych je rozdělat a vyčistit . Můžete někdo poradit jak? Případně jestli je někde návod na rozdělání. Děkuji moc za radu. jestli novější Oktulí myslíš O1-face, tak tam máš smůlu, to nerozděláš, jediná šance -lampu vyndat, nalejt do ní ředěnej saponát protřepat, vypláchnout a pořádně sušit.............. jj pouze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 a zkoušel to už někdo? funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 jsou experti,kteří to uměj rozdělat,je to lepené,daj to do trouby,kde to při určitých stupních pečou určitý čas až lepidlo povolí,vyčistí,nebo dají nová plexi(sklo to není) a slepí,někde se to tu psalo,ale nevím kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.