nogi Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar pánové Mám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... Napadá mě jedna blbina, mě dělalo, že když jsem startoval, tak v okamžik, kdy motor naskočil, to chcíplo a svítila kontrolka imobilizeru. Pomohlo dobít baterku od té doby v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... A propojení spínačky s přístrojovkou jste zkoušeli? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7690&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Jak píše rolbar, může to být i ta autobaterie, buď kapacita a nebo jestli máš dotaené pořádně svorky na baterii? Jinak spíše se zeptat cosbyho, Váši nebo MartinaRS, to jsou kucí přes elektro Editováno: 25. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... blikne nebo sviti,kdyz to nenastartuje?A co pise vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... blikne nebo sviti,kdyz to nenastartuje?A co pise vag? Kontrolka bliká.........VAG píše slabý signál imobilizéru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... A propojení spínačky s přístrojovkou jste zkoušeli? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7690&hl= Taky mě to napadlo..když VAG hlasí slabý signál imob. že by zrada mohla být někde na cestě v kablech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 a tu civecku nad spinackou jste menili,ze?Mrkni na konektor nebo na ten kabl,mej to oddelane a hejbej s tim pri startovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 mal som takyto problem a vymenili mi kablik imomobilizeru od spinacky do palubovky. bolo po probleme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 mal som takyto problem a vymenili mi kablik imomobilizeru od spinacky do palubovky. bolo po probleme. Tak říkáš, ž by to mohl být ten kablík jo? No mě to taky napadlo, když cívkou to nebylo ..a je to složité vyměnit?? A nakolik tě to vyšlo cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.