Publikováno Duben 25, 200718 r Zdar pánové Mám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu...
Duben 25, 200718 r Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... Napadá mě jedna blbina, mě dělalo, že když jsem startoval, tak v okamžik, kdy motor naskočil, to chcíplo a svítila kontrolka imobilizeru. Pomohlo dobít baterku od té doby v pohodě.
Duben 25, 200718 r Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... A propojení spínačky s přístrojovkou jste zkoušeli? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7690&hl=
Duben 25, 200718 r Jak píše rolbar, může to být i ta autobaterie, buď kapacita a nebo jestli máš dotaené pořádně svorky na baterii? Jinak spíše se zeptat cosbyho, Váši nebo MartinaRS, to jsou kucí přes elektro Upraveno Duben 25, 200718 r od Palo
Duben 25, 200718 r Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... blikne nebo sviti,kdyz to nenastartuje?A co pise vag?
Duben 26, 200718 r Autor Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... blikne nebo sviti,kdyz to nenastartuje?A co pise vag? Kontrolka bliká.........VAG píše slabý signál imobilizéru.....
Duben 26, 200718 r Autor Zdar pánovéMám celkem problém na koktě 1,8 92 kW 97 s imobilizérem META. Sem tam problikne žlutá ikonka na palubovce a auto pak nenastartuju ...byl sem stím u borce a měnil mi komplet spínací cívku a zkoušel i programovat new klíče a nic nepomohlo...už fakt nevím čím by to mohlo být..sem z toho zralý na Chocholouška ....má někdo podobnou zkušenost nebo ví co stím?? pls o radu... A propojení spínačky s přístrojovkou jste zkoušeli? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7690&hl= Taky mě to napadlo..když VAG hlasí slabý signál imob. že by zrada mohla být někde na cestě v kablech....
Duben 26, 200718 r a tu civecku nad spinackou jste menili,ze?Mrkni na konektor nebo na ten kabl,mej to oddelane a hejbej s tim pri startovani
Duben 26, 200718 r mal som takyto problem a vymenili mi kablik imomobilizeru od spinacky do palubovky. bolo po probleme.
Duben 27, 200718 r Autor mal som takyto problem a vymenili mi kablik imomobilizeru od spinacky do palubovky. bolo po probleme. Tak říkáš, ž by to mohl být ten kablík jo? No mě to taky napadlo, když cívkou to nebylo ..a je to složité vyměnit?? A nakolik tě to vyšlo cca?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.