Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

potřeboval bych rozdělat orig vystřelovací klíč a vložit do něj čip z rovného klíče. A jak se dostanu na tlačítka DO ?

Nějaká rada jak na to,abych ho nezničil. Případně foto?

Mám dálku od RJ CZ KEY - nemá někdo zkušenost s přehozením dálkového ovládání z jejich vystřel. klíče do org. vystřelováku ??

Díky za info

Vloženo

ano, jde to a dálka na cz funguje........

musí se upravit orig. pouzdro klíče a dopasovat tišták RRJ CZ KEY přesně na knoflíky......ted už jen pořídit čip(immo)

už je víkend..... zdarec

Vloženo

musí se upravit orig. pouzdro klíče a dopasovat tišták RRJ CZ KEY přesně na knoflíky......ted už jen pořídit čip(immo)

už je víkend..... zdarec

Ty vole, ty si iný koumák.... :palec2:

Vloženo
Zdravím,

potřeboval bych rozdělat orig vystřelovací klíč a vložit do něj čip z rovného klíče. A jak se dostanu na tlačítka DO ?

Mám dálku od RJ CZ KEY - nemá někdo zkušenost s přehozením dálkového ovládání z jejich vystřel. klíče do org. vystřelováku ??

Díky za info

Potřebuji vyměnit baterii ve vystřelováku, jak ho rozdělám?

Vloženo
Zdravím,

Díky za info

Potřebuji vyměnit baterii ve vystřelováku, jak ho rozdělám?

z plochy kde nejsou tlačítka , tak do drážky v půli klíče vsuň slabý šroubocák(nožík) nadzvedni past a rozpoj klíč na vystřelovací část a část s tlačítky. Tlačítkovou část od sebe podélně odcvakni. Opatrně , ale jde to a uvidíš baterku. ;)

Vloženo

už je víkend..... zdarec

Jak jsi udělal napasování na knoflíky aby to sedělo? Dej, prosím, návod. Uvažuju o něčem podobným. Díky ;)

Vloženo

Když rozděláš oba klíče vyndáš tištáky- sám uvidíš jak to upravit ,já ten z RJ CZ KEY trohcu zpiloval v jednom rohu a na jedný straně, aby se to přiblížilo orig. tištáku. potom upraviš pouzdro orig. klíče- vyřežeš plasty co překáží hlavně v jednom rohu, tak dlouho až to dopasuješ( myslím , že pomůže , kvůli výšce podlepit tlačítka plátkem tvrdé gumy), je třeba nespěchat a pohrát si s tím....

Vloženo

Ahoj, tak o tomhle jsem přemýšlel. Koupit dálku RJ CZ Key a popřípadě origo vystřelováky škoda a vyměnit vnitřek RJ CZ Key do originálů. Kdyby to šlo, hoď sem pár fotek pracovního postupu. Díky moc

A ještě dotaz, šel by napasovat můj současnej rovnej klíč škoda včetně immo po nějaké úpravě do těch vystřelováků (abych klíč nemusel dávat vybrušovat a pak tam pasovat immo). Ještě jsem je neviděl rozdělaný, tak nevím.

Dík za odpověď

Vloženo

už se o to někdo pokoušel, nevím jak to dopadlo, tipoval bych,že nic moc.... je zeslabenej o ten plast na konci planžety,za tu práci s dosazením to určitě nestojí, nech ho vyříznout .

přehodit dálku jde, viz. příspěvek výše

• o 8 měsíců později...
Vloženo
už se o to někdo pokoušel, nevím jak to dopadlo, tipoval bych,že nic moc.... je zeslabenej o ten plast na konci planžety,za tu práci s dosazením to určitě nestojí, nech ho vyříznout .

přehodit dálku jde, viz. příspěvek výše

šlo by tu teda hodit nějaké to foto Tvé práce s předěláním ob. klíče na vystřelovák??určitě by to uvítalo více lidí dík za foto

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...