marianf Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 prosim o radu. chcem kupit tento alarm. Mam O1 tour s vystrelovacim klucom. Ako vlastne s tymto alarmom funguje zamykanie a odomykanie auta? Zamknem auto s vystrelovakom a potom aktivujem alarm s DO magicar a odomykanie naopak? Dik za vysvetlenie. Citovat
rtg61 Vloženo 26. Duben 2007 Vloženo 26. Duben 2007 prosim o radu.chcem kupit tento alarm. Mam O1 tour s vystrelovacim klucom. Ako vlastne s tymto alarmom funguje zamykanie a odomykanie auta? Zamknem auto s vystrelovakom a potom aktivujem alarm s DO magicar a odomykanie naopak? Dik za vysvetlenie. auto zamces/odemces magicarem, vystrelovak uz jen na startovani Citovat
prtko5 Vloženo 1. Květen 2007 Vloženo 1. Květen 2007 Jo,jo vše přes Magicar mám ho a zatím 100% spokojenost Citovat
hunter1 Vloženo 2. Květen 2007 Vloženo 2. Květen 2007 Tak, tak, Taky mám Magica a zatím s ním není problé, Jo,jo vše přes Magicar mám ho a zatím 100% spokojenost Citovat
Raptor181 Vloženo 3. Květen 2007 Vloženo 3. Květen 2007 Presne tak. Vystrelovak pouzijes len na nastartovanie a MAGICAR central. Mam ho uz asi 2 roky v O1 a bez problemu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.