Publikováno Duben 26, 200718 r Zkoušel jste někdo instalovat repro do zadního plata?Původní repra se mi vůbec nelíbí,jak hrají.Mám doma z jiného auta repráky Sony 16cm průměr,které hrají pěkně a ty v octě mají průměr jenom caa 10cm.Mám obavu,že když vyříznu díry do toho zadního plata,tak aby to potom nějak nerezonovalo.Dík za rady
Duben 26, 200718 r ...v zadu jsou reproduktory 13cm.Pokud ale chceš aby to mělo i trošku basů tak ty Sony tam nedávej.Doporučil bych ti raději použít ovály.Můžu ti nabídnout ovály Lighting Audio za 1290,- To tedy pokud neuvažuješ o SW. Ty na obr. jsou 25cm...ale to už bylo plato z MDF...
Duben 27, 200718 r Autor Dík za nabídku,ale já repráky nechci.Ty Sony mě absolutně vyhovují jak frekvenčně,tak i výkonově.Mají frekvenční rozsah od 30-20000Hz a 160W.Nejsem žádný fanatik na muziku(nemusí mi skákat sklenička,když jí postavím na auto).Můj dotaz se týkal hlavně rezonancí toho zadního plata.V diskusích se řeší přední repráky a o zadních jsem nic nenašel.Na té tvojí fotce je to plato udělané celé nové.Je to potřeba,když chci dávat ty repráky do toho plata?
Duben 27, 200718 r Autor Ještě bych se chtěl zeptat,na to vytlumení předních dveří.Když ten vnitřek dveří polepím tlumícím filcem,tak jak je to s vlhkostí a vodou,která zteče okolo skla.Nebude to tam potom hnít?Předem děkuji za cenné rady
Duben 27, 200718 r Zkoušel jste někdo instalovat repro do zadního plata?Původní repra se mi vůbec nelíbí,jak hrají.Mám doma z jiného auta repráky Sony 16cm průměr,které hrají pěkně a ty v octě mají průměr jenom caa 10cm.Mám obavu,že když vyříznu díry do toho zadního plata,tak aby to potom nějak nerezonovalo.Dík za rady Repra do zadního plata jsem dával a opravdu to drnčí.Proto jsem plato předělal z MDF jak už píše Fancarhifi.Je to velký rozdíl.
Duben 28, 200718 r Autor Dík za názor.Tohle jsem potřeboval vědět,abych zbytečně neničil plato.Vyrobím si nové z MDF.Ještě jednou moc dík
Leden 7, 201510 r ...min. 18mm, ale i tak doporučuji vyztužit proti prohnutí...záleží jaký chceš dávat reproduktory...
Březen 11, 201510 r tak mám desku 18mm a chci se zeptat mám desku nechat celou v kuse nebo nějak vyříznout otvor někdo mi říkal že by bylo lepší vyříznutí kvuli zvuku subwooferu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.