Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zkoušel jste někdo instalovat repro do zadního plata?Původní repra se mi vůbec nelíbí,jak hrají.Mám doma z jiného auta repráky Sony 16cm průměr,které hrají pěkně a ty v octě mají průměr jenom caa 10cm.Mám obavu,že když vyříznu díry do toho zadního plata,tak aby to potom nějak nerezonovalo.Dík za rady

...v zadu jsou reproduktory 13cm.Pokud ale chceš aby to mělo i trošku basů tak ty Sony tam nedávej.Doporučil bych ti raději použít ovály.Můžu ti nabídnout ovály Lighting Audio za 1290,- To tedy pokud neuvažuješ o SW.

Ty na obr. jsou 25cm...ale to už bylo plato z MDF...

post-845-1177612254_thumb.jpg

• Autor

Dík za nabídku,ale já repráky nechci.Ty Sony mě absolutně vyhovují jak frekvenčně,tak i výkonově.Mají frekvenční rozsah od 30-20000Hz a 160W.Nejsem žádný fanatik na muziku(nemusí mi skákat sklenička,když jí postavím na auto).Můj dotaz se týkal hlavně rezonancí toho zadního plata.V diskusích se řeší přední repráky a o zadních jsem nic nenašel.Na té tvojí fotce je to plato udělané celé nové.Je to potřeba,když chci dávat ty repráky do toho plata?

No potřeba to není... ale je to vřele doporučovaný!

• Autor

Ještě bych se chtěl zeptat,na to vytlumení předních dveří.Když ten vnitřek dveří polepím tlumícím filcem,tak jak je to s vlhkostí a vodou,která zteče okolo skla.Nebude to tam potom hnít?Předem děkuji za cenné rady

Zkoušel jste někdo instalovat repro do zadního plata?Původní repra se mi vůbec nelíbí,jak hrají.Mám doma z jiného auta repráky Sony 16cm průměr,které hrají pěkně a ty v octě mají průměr jenom caa 10cm.Mám obavu,že když vyříznu díry do toho zadního plata,tak aby to potom nějak nerezonovalo.Dík za rady

Repra do zadního plata jsem dával a opravdu to drnčí.Proto jsem plato předělal z MDF jak už píše Fancarhifi.Je to velký rozdíl.

post-655-1177697488_thumb.jpg

post-655-1177697498_thumb.jpg

• Autor

Dík za názor.Tohle jsem potřeboval vědět,abych zbytečně neničil plato.Vyrobím si nové z MDF.Ještě jednou moc dík

• 7 let později...

jaký jsou nejlepší tlouštky desek?

...min. 18mm, ale i tak doporučuji vyztužit proti prohnutí...záleží jaký chceš dávat reproduktory...

• 2 měsíce později...

tak mám desku 18mm a chci se zeptat mám desku nechat celou v kuse nebo nějak vyříznout otvor někdo mi říkal že by bylo lepší vyříznutí kvuli zvuku subwooferu 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.