Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kdyz mu to hodi dobrý money tak proc ne vid bobiku ? :)

pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko :palec2:

:palec2:

Je to jen o tom být ochotný strávit na poště o pár minut víc... ;)

a pak čekat o tejden dyl na složenku :aggressive: ta pošta

tak myslím že to týden vydržíš ne... ;) nebo jsi na tom tak špatně.... :)

kdyz mu to hodi dobrý money tak proc ne vid bobiku ? :)

Jj...hodíto takovej money že stavím vilu... lol

Když posíláš třeba ručku za 450Kč..to je rejžo voe... lol

Je to o ochotě pomoct našim sousedum... :)

pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko :palec2:

;) to bylo myšlený, že pořád čekáš jestli to nějaká dobrá duše na poště nezašantročila

;) to bylo myšlený, že pořád čekáš jestli to nějaká dobrá duše na poště nezašantročila

jasný...dělám si prdel... ;) No pokud zašantročí..máš podací listek a pojištění balíku... ;)

mesr - NEDOPORUČUJU ŠILENÁ KOMUNIKACE, NEUMI NIC POTVRDIT DELÁ MRTVÉHO BROUKA ...

WHITE LIST - jirka toledo,jak bylo domluveno tak provedl :palec2:

a vyjimecne musim pochvalit i postu,domluvily jsme se v pondeli,nevim jak je to mozna,ale ve stredu jsem mel balicek doma

WHITE LIST - jirka toledo,jak bylo domluveno tak provedl :palec2:

a vyjimecne musim pochvalit i postu,domluvily jsme se v pondeli,nevim jak je to mozna,ale ve stredu jsem mel balicek doma

když pošlu obchodním balíkem ,druhý den to máš

tak tak obchodní balíky jsou super jen stojej víc.

jinak white list pepek tdi,super komunikace jak řekl tak udělal,výborná vzájemná dohoda takových kdyby bylo vícero

ač nerad,trochu souhlas s Kodemi.Dva týdny objednával navi do Passata,potom napsal,že pošle zálohu na účet,že ji mám objednat a zase týden nic.

Upraveno od cosby

no môžem ešte raz dať WHITE sebo-vi a to kôli onomu snímaču natočenia volantu, je funkčný, v nedelu zapojený na CAN ale nevedel som ako vyskúšať, dnes som zapojil RJ corner light a rozsvecuje na tú stranku kam volant natočím!!! Hurá :)

WHITELIST - užívateľ sebo poslal snímač natočenia pre ESP v naprostom poriadku, pekne zabalené, nepoškodené a hlavne to bolo ASAP, takže za jedna :palec2:

čekal jsem do dneška ,včera byl na netu a nedal nic vědět .takže na black OKOMAR chtěl nárázník a už se neozval a na SZ nereaguje , a to jsem mu ho chtěl hodit do Prahy .

WHITE LIST - Sebo, BadyS a JohnyS

Supr spoluprace :palec2:

Přídávám na WHITE LIST uživatele Najmis.V neděli jsem obědnal manžetu ručky a v pátek je už v autě takže..... :palec2:

White list - doli a žralok -jak domluveno tak provedeno :palec2::palec2::palec2:

dolimu se omlouvam za zpozdeni z moji strany

blacklist NOVI37....objednal si kliky v barvě a za slevu měl poslat svoje starý černý. Už to trvá měsíc a nic neposlal, údajně to měl posílat kamarád a před 14 dny napsal, že to pošle sám hned druhý den. Takže buď lže a nebo se pošta kurevsky zasekla... :aggressive: A jsem zvědavej, na co se vymluví tentokrát, protože s ním měl problémy i kodemi.... :prc:

Takže přidávám na WHITELIST najmise! Skvělá domluva, co slíbí, dodrží, zboží špičkový kvality... :palec2: Díky Petře! -_-

Takže přidávám na WHITELIST najmise! Skvělá domluva, co slíbí, dodrží, zboží špičkový kvality... :palec2: Díky Petře! -_-

na white list :palec2: TOTTI :palec2: ,

potreboval jsem neco co s autem nema nic spolecneho,rad pomohl a provedl tak jak jsme se domluvili,

opravdu moc moc diky

Jen mě tak napadlo, co ten seznam "white" a "black" lidí dát do nějaký tabulky? Člověk by potom jen kouknul a hned by viděl co může čekat. Ke každýmu dát číslo kolik lidí s ním bylo spokojeno nebo nespokojeno a dát to třeba jen v excel tabulce sem na stránky.

Hlavně kvůli přehlednosti, těžko bude někdo prohledávat celej topic kvůli jednomu jménu.

Jestli byste měli zájem tak bych se toho zhostil, nebylo by to hned, ale určitě by se to dalo nějak dohromady.

Upraveno od stihacka

už to dáváš do hromady ? :worthy

už to dáváš do hromady ? :worthy

Ok ok, tak jo, pomalu se do toho pustím. ;)

když se do toho pustíš rychle bude to lepší :p

a když se do toho pustíš, tak napiš vždy kolik lidí s dotyčným nebylo spokojeno ;):palec2:

Taky by nebylo odvěci tam napsat datum, kdy se dal do B nebo W listu, mohl se polepšit/zhoršit ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.