Červenec 5, 200718 r pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko Je to jen o tom být ochotný strávit na poště o pár minut víc... a pak čekat o tejden dyl na složenku ta pošta tak myslím že to týden vydržíš ne... nebo jsi na tom tak špatně....
Červenec 5, 200718 r kdyz mu to hodi dobrý money tak proc ne vid bobiku ? Jj...hodíto takovej money že stavím vilu... Když posíláš třeba ručku za 450Kč..to je rejžo voe... Je to o ochotě pomoct našim sousedum...
Červenec 8, 200718 r pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko Je to jen o tom být ochotný strávit na poště o pár minut víc... a pak čekat o tejden dyl na složenku ta pošta tak myslím že to týden vydržíš ne... nebo jsi na tom tak špatně.... to bylo myšlený, že pořád čekáš jestli to nějaká dobrá duše na poště nezašantročila
Červenec 8, 200718 r pridavam na WHITE LIST najmis-a , rychly, spolahlivy a hlavne posiela dobierku na Slovensko Je to jen o tom být ochotný strávit na poště o pár minut víc... a pak čekat o tejden dyl na složenku ta pošta tak myslím že to týden vydržíš ne... nebo jsi na tom tak špatně.... to bylo myšlený, že pořád čekáš jestli to nějaká dobrá duše na poště nezašantročila jasný...dělám si prdel... No pokud zašantročí..máš podací listek a pojištění balíku...
Červenec 9, 200718 r mesr - NEDOPORUČUJU ŠILENÁ KOMUNIKACE, NEUMI NIC POTVRDIT DELÁ MRTVÉHO BROUKA ...
Červenec 12, 200718 r WHITE LIST - jirka toledo,jak bylo domluveno tak provedl a vyjimecne musim pochvalit i postu,domluvily jsme se v pondeli,nevim jak je to mozna,ale ve stredu jsem mel balicek doma
Červenec 12, 200718 r WHITE LIST - jirka toledo,jak bylo domluveno tak provedl a vyjimecne musim pochvalit i postu,domluvily jsme se v pondeli,nevim jak je to mozna,ale ve stredu jsem mel balicek doma když pošlu obchodním balíkem ,druhý den to máš
Červenec 12, 200718 r tak tak obchodní balíky jsou super jen stojej víc. jinak white list pepek tdi,super komunikace jak řekl tak udělal,výborná vzájemná dohoda takových kdyby bylo vícero
Červenec 12, 200718 r ač nerad,trochu souhlas s Kodemi.Dva týdny objednával navi do Passata,potom napsal,že pošle zálohu na účet,že ji mám objednat a zase týden nic. Upraveno Červenec 12, 200718 r od cosby
Červenec 12, 200718 r no môžem ešte raz dať WHITE sebo-vi a to kôli onomu snímaču natočenia volantu, je funkčný, v nedelu zapojený na CAN ale nevedel som ako vyskúšať, dnes som zapojil RJ corner light a rozsvecuje na tú stranku kam volant natočím!!! Hurá WHITELIST - užívateľ sebo poslal snímač natočenia pre ESP v naprostom poriadku, pekne zabalené, nepoškodené a hlavne to bolo ASAP, takže za jedna
Červenec 14, 200718 r čekal jsem do dneška ,včera byl na netu a nedal nic vědět .takže na black OKOMAR chtěl nárázník a už se neozval a na SZ nereaguje , a to jsem mu ho chtěl hodit do Prahy .
Červenec 20, 200718 r Přídávám na WHITE LIST uživatele Najmis.V neděli jsem obědnal manžetu ručky a v pátek je už v autě takže.....
Červenec 24, 200718 r White list - doli a žralok -jak domluveno tak provedeno dolimu se omlouvam za zpozdeni z moji strany
Červenec 24, 200718 r blacklist NOVI37....objednal si kliky v barvě a za slevu měl poslat svoje starý černý. Už to trvá měsíc a nic neposlal, údajně to měl posílat kamarád a před 14 dny napsal, že to pošle sám hned druhý den. Takže buď lže a nebo se pošta kurevsky zasekla... A jsem zvědavej, na co se vymluví tentokrát, protože s ním měl problémy i kodemi....
Červenec 25, 200718 r Takže přidávám na WHITELIST najmise! Skvělá domluva, co slíbí, dodrží, zboží špičkový kvality... Díky Petře!
Červenec 25, 200718 r Takže přidávám na WHITELIST najmise! Skvělá domluva, co slíbí, dodrží, zboží špičkový kvality... Díky Petře!
Červenec 26, 200718 r na white list TOTTI , potreboval jsem neco co s autem nema nic spolecneho,rad pomohl a provedl tak jak jsme se domluvili, opravdu moc moc diky
Červenec 29, 200718 r Jen mě tak napadlo, co ten seznam "white" a "black" lidí dát do nějaký tabulky? Člověk by potom jen kouknul a hned by viděl co může čekat. Ke každýmu dát číslo kolik lidí s ním bylo spokojeno nebo nespokojeno a dát to třeba jen v excel tabulce sem na stránky. Hlavně kvůli přehlednosti, těžko bude někdo prohledávat celej topic kvůli jednomu jménu. Jestli byste měli zájem tak bych se toho zhostil, nebylo by to hned, ale určitě by se to dalo nějak dohromady. Upraveno Červenec 29, 200718 r od stihacka
Červenec 29, 200718 r a když se do toho pustíš, tak napiš vždy kolik lidí s dotyčným nebylo spokojeno
Červenec 29, 200718 r Taky by nebylo odvěci tam napsat datum, kdy se dal do B nebo W listu, mohl se polepšit/zhoršit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.