Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak právě jsem udělal seznam black a white s počtama spokojenejch a nespokojenejch, ještě udělám kontrolu, ale až zítra.

prostě bych napsal B a W ,a žádný jestli se někdo polepšil . Prostě jednou jsi na B a máš smůlu .

prostě bych napsal B a W ,a žádný jestli se někdo polepšil . Prostě jednou jsi na B a máš smůlu .

Buďto tak že může být jeden člověk na B i W a nebo se mezi sebou B, W posčítaj. Mám to tak i tak, teď to jenom někam dát, tak jestli to mám dát do novýho témata v "Pravidla bazaru" a nebo sem dát příspěvek a vypsat to, rozhodněte se.

radsi bych dal + i - ,to scitani ti nerekne jestli byl tam nebo tam,takto i kdyz byl 10x na white tak budou vsichni videt ze se ukazal i na black

snaha se ceni :palec2:

Můj návrh by byl tohle téma přejmenovat na diskuzi k WB a udělat nový jen s jedním příspěvkem kde by byl ten seznam a třeba já bych ho postupně aktualizoval, ale řekněte si jak to chcete.

udělej prostě téma na Black list ,a téma na White list ,bez možnosti reagování ,aby se to zase nerozrostlo v debatu .

jinak na White Remus by skoda super stav dodávky

jinak na White Remus by skoda super stav dodávky

Už to tam sypu a tímto prosím někoho kompetentního aby to uzamk a dal mi tam nějakým způsobem přístup ať to můžu udržovat aktuální. Děkuji

:worthy

by mě zajímalo kdo dal MartinaRS ,takového správného chlapáka

by mě zajímalo kdo dal MartinaRS ,takového správného chlapáka

S tím já nic neudělám, ale kdo ho zná tak ví.

Jinak za mě na WHITELIST "rolbar" a "cernas"

tak jsem tu nikde martinaRS nenašel na blacku ,tak nevim kde jsi ho vzal ,že ho tam píšeš .Tak ho koukej smazat :aggressive:

tak jsem tu nikde martinaRS nenašel na blacku ,tak nevim kde jsi ho vzal ,že ho tam píšeš .Tak ho koukej smazat :aggressive:

Tak se hned nečerti, jen tak bych ho tam nepsal, ale zkontroluju to. To jsem moh čekat že budou hned nějaký připomínky...

EDIT: Pravděpodobně jsem tam zahrnul příspěvek č.160 a pár zpět, kde byla nějaká stížnost. Jinak to tedy nebylo přímo na black, takže mažu.

Upraveno od stihacka

Prosil bych kladne bodiky pro pany:

MartinRS - dobre odvedena prace, dohodnute terminy a ceny

Ryves - vzdy doda to co slibi, za super cenu a bere telefon i v nedeli vecer !

Sebo - bozska trpelivost se mnou, super ceny a ocenuju ferovost v jednani. Kdybych mohl, dam mu body dva :palec2:

Tak se hned nečerti, jen tak bych ho tam nepsal, ale zkontroluju to. To jsem moh čekat že budou hned nějaký připomínky...

EDIT: Pravděpodobně jsem tam zahrnul příspěvek č.160 a pár zpět, kde byla nějaká stížnost. Jinak to tedy nebylo přímo na black, takže mažu.

vše v poho ,aspon to tu dal někdo dohromady . dobrá práce

dj.gets - 1

gdanx - 1

tak tyto dva moje hodnocení, které jsem jim neudělil maže z blak listu s oběma sice proběhl obchod už je to hodně dávno, ale oba dva mi danou věc dovezli přímo domů a to DJ není z Prahy.

dj.gets - 1

gdanx - 1

tak tyto dva moje hodnocení, které jsem jim neudělil maže z blak listu s oběma sice proběhl obchod už je to hodně dávno, ale oba dva mi danou věc dovezli přímo domů a to DJ není z Prahy.

Pokud už někdo jednou byl na blacklistu tak se neodečítá, ale přidá se mu hlas do whitelistu, nebo to mám chápat tak že se ruší dřívější hodnocení na black? Takže je mažu z black a dávám hlas na white, je to tak správně?

tak si zase rejpnu ,jak může bejt bejt někdo jak na B tak na W to je asi celkem k ničemu

tak si zase rejpnu ,jak může bejt bejt někdo jak na B tak na W to je asi celkem k ničemu

Podívej se pár příspěvků zpět a tam byl takovej návrh a řek bych že celkem dobrej, prostě se ukáže že ani ten co je třeba na white není neomylnej nebo bezproblémovej.

Podívej se pár příspěvků zpět a tam byl takovej návrh a řek bych že celkem dobrej, prostě se ukáže že ani ten co je třeba na white není neomylnej nebo bezproblémovej.

na white bych dal jen ty 100% spolehlivé

Tak prostě s tím samým člověkem má někdo dobrou zkušenost a někdo špatnou, nedělej to zas zbyteně složitý...

Tak prostě s tím samým člověkem má někdo dobrou zkušenost a někdo špatnou, nedělej to zas zbyteně složitý...

:wallbash: ,už mlčím , ale W a B má svůj význam

:wallbash: ,už mlčím , ale W a B má svůj význam

To samo má, ale vem si že třeba někdo bude ve white 5krát a v black 1krát a z toho je vidět že sice většinou je v pohodě, ale taky mu to někdy ulítne, to ať si potom každej udělá obrázek podle svýho. Prostě to bude jak to je, myslím že je to dost srozumitelný. ;)

White znamená čistej jak lilie :specool:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.