Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak se hned nečerti, jen tak bych ho tam nepsal, ale zkontroluju to. To jsem moh čekat že budou hned nějaký připomínky...

EDIT: Pravděpodobně jsem tam zahrnul příspěvek č.160 a pár zpět, kde byla nějaká stížnost. Jinak to tedy nebylo přímo na black, takže mažu.

Ahoj náhodou koukám že byl nějaký problém??????nevím o co jde a jetu hodne stránek na hledání......tak bych rád požádal o vysvětlení MartinRS ........děkuji......

Na white list jako už poněkolikáté Najmise......... -_-

:worthy-_-

také na white list Najmise. Ne zcela fungující zboží promptně opravil a znovu zaslal, vč. rad. Díky a více takových

Na white list: MOBB77 ;) Dodavka rychla a precizne zabalena... -_-

White list:

deko - parádně zabaleno, vše bez problémů..

BLACK:Daniel Trnka Ostrava

nick si bohužel nepamatuju....objednal si řadičku na F dnes balík přišel z5 z duvodu:Nevyzvednuto.

Dííííky. :aggressive:

Bílej list: MichalF koupil jsem od něj počítač a přivezl mi ho až do domu :palec2: Akorát nevím jestli se dostal domu protože když odjížděl navigace ho hnala směr do lesa lol

Upraveno od zabiak

white list Garrett ,schuzka podle planu a vse ok :palec2:

v nedeli bude namontovano /melo byt uz vcera,ale musela byt zmena/ a timto se Vasovi jeste jednou omlouvam a dekuji za posunuti terminu

ZAJEBANÁ česká pošta ztratila dopis s LEDkama pro Doliho. šmejdi za :prc:

Upraveno od superfatty

White list Mikkian+kamoš :palec2:

tak po dnešním dni mohu na WHITE LIST dopsat dalšího člená, je jím uživatel DŽOU....domluvili jsme se, sám mi volal jestli vše platí a světe div se, všechno klaplo tak jak mělo.....na smluveném místě mi předal zboží, já zaplatil a bylo vše hotovo....velice korektní a férové jednání...doporučuji

PS: jinak pánové jste pěkní sígři, když od někoho něco beru tak ho tu pak vychvaluju a píšu jak to proběhlo, ale opačně to ne, že??? Taky bych chtěl bejt jednou chválenej.

Upraveno od Sinius

takže pridávam na WHITE LIST užívatela OCTAVIA31, kúpil som od neho řadičku, originál zodpovedal fotografiám, prišlo bez problémov prvotriedne zabalené, takže dostáva :palec2:

WHITELIST - Cosby - vše proběhlo dle domluvy a noťas funguje jak má.

Ahoj náhodou koukám že byl nějaký problém??????nevím o co jde a jetu hodne stránek na hledání......tak bych rád požádal o vysvětlení MartinRS ........děkuji......

Nevím už co to bylo, ale vyřešilo se to, neboj.

WHITELIST - Najmis, dodáno dle dohody, super zabaleno

BLACKlist - --Eclipsak---

Domluvili jsme se, ze si vezme sedacky.V pondeli jsem mu je mel vezt, rekl ze onemocnel, tak jsem mu napsal, jestli je vezme urcite, protoze me na to volali dalsi kluci. Napsal "urcite je vezmu". Ve stredu mu pisu, ze jedu Brno, ze mu je vezmu a on, ze si to rozmyslel, ze na fotkach poznal, ze jsou prosezene a ze je nechce.

Takze ponauceni: Nikomu nic nedrzet, prodat to prvnimu, kdo prijde...

Diky nemu jsem ztratil zajemce na sedacky.... :(

white list - sebo a doctor

dodavka presne podla dohody, dobre zabalene a tovar kvalitny. :palec2:

White list: Sebo

Vše,jak bylo domluveno. Perfektně zabaleno. Prostě kvalita

na White: FRANK - :palec2:

na WHITE list RAFEK88 a Pavelkr u obou proběhlo vše podle domluvy :palec2:

na White list doktor.j - krásně zabaleno, vše podle dohody ;)

Bílej list: carp - balík si vyzvedl ;)

Na WHITE LIST Najmis - dodano dle dohody, dobre zabaleno no proste muzu jen doporucit -_-:clap:

Není zač... :palec2:

white list uz mnohokrat osvedceny - Pavelkr - vse podle dohody,dva dny cekal na moje vyjadreni a zadrzel zbozi,

diky moc :palec2:

klice a zamky jsou doma a verim ze uz i penize na uctu

jinak i pochvala pro postu,vcera poslano a dneska zvonil postak doma /obchodni balik nebo jak se to jmenuje/

Upraveno od zdsamct

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.